Tudnátok nekem könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves lány vagyok. Légyszives írjarok kamaszoknak való könyv címeket, ha lehet akkor linkeljétek ,hogy honnan lehetne letölteni őket. Erdélyben lakom és a könyvtárban nem nagyon vannak ilyen könyvek, főleg nem újak. Olvastam már a Szent Johanna Gimit, Bábelt, Akkor szakítsunkot, az Angyalsors trilógiát, Sorscsapás trilógiát, a Csillagainkban a hibát, Obszidiánt és Ónixet. Ezeken kívül még másokat is, de azok nem tiniregények. Előre is köszönöm.2014. aug. 12. 20:07
1/12 anonim válasza:
Ha szereted a fantasyt, kábé az összes Vörös pöttyös könyv.
Letöltési linket nem tudok.
2/12 anonim válasza:
Én speciel éppen a Narnia Krónikáit hallgatom hangoskönyvben angolul - imádom. :) 15 éves korom körül olvastam először, már akkor is tetszett.
19/l
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, angollal hogy állsz, ezekhez nekem megvan az angol pdf, szívesen elküldöm, ha kéred. :))
Gayle Forman: Ha maradnék
Gayle Forman: Hová tűntél? (előző folytatása)
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései
Veronica Roth: A beavatott (trilógia)
15/L
4/12 Gyémántlány válasza:
Cassandra Clare: A végzet ereklyéi sorozat
John Green: Katherine a köbön/ Alaska nyomában
5/12 anonim válasza:
Karen Marie Moning-Tündérkrónikák sorozata !
(nem édibédi tündérekről szól.fanatsy.)
6/12 anonim válasza:
Trónok harca is egész jó, ha szereted a korhű középkoros regényeket.
7/12 anonim válasza:
itt nézelődj, elég nagy a választék, a könyvek nagy része kamaszoknak íródott :)
8/12 anonim válasza:
ja és persze azért ez az oldal, mert ami ide fel van téve, azt rögtön le is töltheted
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :-)
2014. aug. 15. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!