Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor mi legyen?

Most akkor mi legyen?

Figyelt kérdés

Imádom a japán utcai divatokat, legfőképpen a sweet lolitát és az oshare keit. Egy ideig anyának nem volt semmi baja vele, tetszettek neki a cuccok amiket kinéztem, meg amit rendeltem is bejött neki. Aztán, most hogy megint megyek lolita találkozóra, előállt azzal, hogy: "visszább kéne fogni ezt a lolitázást..vagyis, lolitázhatsz, szeretheted, de nem kelll olyannnak lenni, úgy kinézni mint ők!"

Tudom, ez így nem hangzik olyan rosszul, csak én ismerem anyukámat, és tudom, ha ilyet mondd az azt jelenti, hogy többet nem akar hallani erről a lolita mizériáról. Meg mindenféle rosszat feltételez a kis lolita társaságról. pedig nagyon kedvesek. És nem ismeri őket. És Én nagyon szeretek lolita lenni, mert szerintem az vagyok igazán én. És nem tudom hogy hogy jött neki elő ez a hülyeség. Eddig tényleg, semmi baja nem volt. Mit cisnálhatnék, hogy ne legyen ilyen? :S

2010. márc. 5. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Pofám leszakad mindjárt. Nem hoznak be a japának elég szir-szart az országunkba. Hozzuk be a debil divatjaikat is.
2010. márc. 5. 22:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt felesleges volt leírnod. : ) NEm azt kértem, hogy oltsuk a japánokat, hanem hogy MONDJA MÁR MEG VALAKI H MIT CSINÁLJAK!!!? x3
2010. márc. 5. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg úgy érzed hogy ez te vagy akkor ezt mondd meg anyukádnak is,üljetek le és beszéljétek meg, neki miért nem tetszik stb.
2010. márc. 6. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kell túlzásba vinni..de szerintem mond meg anyudnak h te ilyen vagy és ezt szeretnéd csinálni..és mondd el neki h. mik azok a loliták..:S én se bizok az olyan társaságban meg,akikről azt sem tudom h. kik azok:P:S
2010. márc. 6. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
A leírásodból az jön le, hogy amúgy jó és bizalmas a viszonyod anyukáddal. Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, ha elmondanád neki, hogy te ebben érzed magad önmagadnak. Sok sikert!:)
2010. márc. 9. 09:19
 6/7 anonim válasza:

Én is sweetloli vagyok ^^

Az én szüleimnek sem tetszett eleinte, aztán megbeszéltem velük, kicsit "felvilágosítottam" őket hogy mi is ez, és ma már teljesen elfogadják, sőt... anya néha még varrni is segít :)

16/L

2010. márc. 12. 16:07
 7/7 anonim válasza:
Hát ha neked ilyenekre tellik akkor pazarold csak a pénzed.Majd úgyis kinövöd...Amúgy én is csak azt tudom mondani hogy beszéld meg édesanyáddal talán megérti.:)
2010. ápr. 29. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!