Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mit tennétek a...

Szülők, ti mit tennétek a helyemben? Én vagyok elmaradott, vagy komolyan ilyenek a mai 15 éves lányok? (lent) Engedjem meg neki én is?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lányom. Ő teljesen normálisan néz ki :)a szintén 15 éves barátnője viszont mint egy rbanc, sajnos hasonlóan is viselkedik szerintem. Combfixet hord mini szoknyával meg 10 cm es cipőbe járkál.. A lányom is ezért könyörög, kinézett magának egy 11 cm magassarkú cipőt. Megvegyem neki? Én korainak tartom még, de nem tudom mi lenne a helyes. Ti mennyire szóltok bele az öltözködésbe? Nekem is engednem kellene mindent? Amúgy van neki egy 6 -7 cm magassarkúja, szerintem ez pont korának megfelelő :) de a 11 cm kicsit durva, nem? Elege van hogy nem engedem neki az ilyen magassarkú, miniszoknya, comfixxel dolgot, pedig én csak azt szeretném hogy egy normálisan nézzen ki, ne úgy mint egy utca lány... Mit gondoltok erről ti? :) mondjátok ha én gondolom rosszul csak.
2015. júl. 18. 17:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%

Én is ennyi idős vagyok és nekem is van ilyen magas cipőm. Egyszerű farmer-top párosítással hordom. Egy cipőtől nem lesz az összhatás rbancos, amennyiben a többi részlet szolid.

14 éves korom után, már nem volt kérdés az öltözködésem vagy a cipőm magasságának kiválasztása, anyu rámbízta. Aminek nagyon örülök, mivel mindig jól nevelt így egyszer sem "hoztam rá szégyent" és léptem ki az utcára sarki lány kinézettel.

De kedves kérdező, Te ismered a lányodat, hogy Ő mikkel venné fel.:)

2015. júl. 18. 23:22
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon jó ötlet lenne megkérdezni a lányodat hogy mivel venné fel.
2015. júl. 19. 00:17
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem kérdezd meg, hogy miért nem tetszik neki a 6-7cm-es magasságú, ami már megvan, miért van szüksége egy újra. Illetve beszéld meg vele, hogy csak akkor veszed meg, ha ízlésesen hordja. Egyébként én 18 éves vagyok, és mindig nézek ilyen 10cm-es cipőket, de sajnálom rá a pénzt, mert úgy érzem, nem tudnám annyira kihasználni..
2015. júl. 19. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen kaptam az első 10 cm+ magassarkúmat, aztán lett még pár, hordtam őket vagy 2 évig, aztán ráuntam. Most 18 vagyok, és sokkal, de sokkal kényelmesebb laposban bulizni, pláne pár ital után (bár a balerinák többségétől még ma is hányingerem van, így a "lapos" alatt nem ezeket a szörnyűségeket értem).

Nem mondom, hogy most soha sem viselek magassarkút, mert nyilván ennyi idősen van pár esemény (ünnepségek), amire illik, de idén bulizáskor még csak 3x volt rajtam magassarkú (abból az egyik a saját szülinapom volt).

Szóval én engedném, mert magamból kiindulva tudom, hogy egy idő után úgyis ráunna.

2015. júl. 21. 17:21
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Én megengedem a lányomnak a miniszoknyát (16 éves), nyilván megfelelő alkalomra. A városi flangálás hétköznap és az iskola nem tartozik ebbe a kategóriába. Egy esküvőre, vagy egy bálba 10 cm-s cipőbe is elengedném, én ezt nem ribisnek, hanem nőiesnek tartom egy megfelelő öltözettel, azzal a feltétellel, hogy tud is benne menni, nem csak botladozik. Combfix szóba sem jöhet. az nálam is veri a biztosítékot, felnőttnőként is csak a hálószobában látom a helyét. egyébként egyetértek borzasztó a tinik összeállítása
2015. júl. 24. 20:59
 16/20 anonim válasza:

A 11 centis cipőt engedném, farmerral és szolid felsővel.

A miniszoknyát engedném, de csak különleges alkalmakkor (ünnepségek, esküvő, születésnapi buli), és csak a már meglévő 6-7 centis sarkú cipővel és ízléses, csinos, szolid felsővel.

A combfixet nem engedném egyáltalán.

2015. júl. 24. 22:24
 17/20 anonim válasza:
De amúgy milyen magas? Minek 11 cm-es cipő? Úgy, ha alapban nem törpe, akk magasabb lesz mint a magyar férfi átlag, vagy min. Ugyanakkora.
2015. júl. 24. 22:27
 18/20 A kérdező kommentje:
magas lány, 162 cm.
2015. júl. 24. 23:32
 19/20 anonim ***** válasza:

162 cm nem magas, inkább alacsony :D Elfér az a magassarkú!

Én 167 cm vagyok, anyu rám is mindig azt mondja, hogy magas vagyok (ő 157 cm), pedig ez még nagyon átlag :)

2015. júl. 26. 13:17
 20/20 anonim válasza:
46%
162 cm tényleg nem magas... Szerintem magyar nők között 160-165 az átlag, férfiaknál 170-180 között, de manapság sok a magasabb. 15 évesen még egyébként nőhet, de nem biztos hogy fog, illetve ha igen, akkor nem sokat. Szerintem egy ilyen magas cipő az kicseszés a férfi nemmel. Komolyan egy 162 cm- es lány mellé tökéletes egy 172, 173 cm magas fiú, de ilyen magas cipőben már nincs esélyük szegény srácoknak az alacsony csajoknál sem. Én elég magas fiú vagyok (187), de magssarkús csajokkal elvből nem kezdek, mert nem elégednek meg azzal ami jutott nekik, az átlag magas férfiakkal. És mondhatjátok, hogy nem azért hordanak magassarkú cipőt a nők, de akkor is ezért alakúlt ki!
2015. júl. 26. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!