Szülők, ti mit tennétek a helyemben? Én vagyok elmaradott, vagy komolyan ilyenek a mai 15 éves lányok? (lent) Engedjem meg neki én is?
Én is ennyi idős vagyok és nekem is van ilyen magas cipőm. Egyszerű farmer-top párosítással hordom. Egy cipőtől nem lesz az összhatás rbancos, amennyiben a többi részlet szolid.
14 éves korom után, már nem volt kérdés az öltözködésem vagy a cipőm magasságának kiválasztása, anyu rámbízta. Aminek nagyon örülök, mivel mindig jól nevelt így egyszer sem "hoztam rá szégyent" és léptem ki az utcára sarki lány kinézettel.
De kedves kérdező, Te ismered a lányodat, hogy Ő mikkel venné fel.:)
Én 14 évesen kaptam az első 10 cm+ magassarkúmat, aztán lett még pár, hordtam őket vagy 2 évig, aztán ráuntam. Most 18 vagyok, és sokkal, de sokkal kényelmesebb laposban bulizni, pláne pár ital után (bár a balerinák többségétől még ma is hányingerem van, így a "lapos" alatt nem ezeket a szörnyűségeket értem).
Nem mondom, hogy most soha sem viselek magassarkút, mert nyilván ennyi idősen van pár esemény (ünnepségek), amire illik, de idén bulizáskor még csak 3x volt rajtam magassarkú (abból az egyik a saját szülinapom volt).
Szóval én engedném, mert magamból kiindulva tudom, hogy egy idő után úgyis ráunna.
A 11 centis cipőt engedném, farmerral és szolid felsővel.
A miniszoknyát engedném, de csak különleges alkalmakkor (ünnepségek, esküvő, születésnapi buli), és csak a már meglévő 6-7 centis sarkú cipővel és ízléses, csinos, szolid felsővel.
A combfixet nem engedném egyáltalán.
162 cm nem magas, inkább alacsony :D Elfér az a magassarkú!
Én 167 cm vagyok, anyu rám is mindig azt mondja, hogy magas vagyok (ő 157 cm), pedig ez még nagyon átlag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!