Szülők, ti mit tennétek a helyemben? Én vagyok elmaradott, vagy komolyan ilyenek a mai 15 éves lányok? (lent) Engedjem meg neki én is?
Ugyan combfixet miviel soha nem akartam, de voltak cifra elképzeléseim. Java része meghiusult a szülői szigornak köszönhetően aminek a mai napig örülök, de volt olyan, hogy elmentem a jóváhagyott öltözékbe és átöltöztem később 😄
Ez még belefért szerintem nyilván ezen közel 10 év után nagyokat nevetünk szüleimmel de akkor bizony volt hiszti meg ajtócsapkodás. Én örülök így utólag, hogy nem engedtek emberek közé olyan göncökbe....
Nem feltétlenűl ilyen minden 15 éves lány... Én pl. egyállatalán nem is hordok magassarkút, igaz én egy 11 cm-esben magasabb lennék a legtöbb fiúnál. Egyébként attól, hogy így szeretne öltözködni valamiért még nen biztos, hogy úgy is viselkedne...
15/l
A 6-7 cmes is nagyon nagy, nemhogy 11! Ne engedd az ár után! 13/L
Hidd el 5 év múlvaaa nagyon hálás lesz érte!
De hova akarja felvenni?
4-es vok.
Azért 3-asnak részben igaza van… ;)
Nehéz szülőként eldönteni mivel teszel jót, ha tiltasz, vagy ha engedsz. Én 15-16 évesen rbancosan öltözködtem a te fogalmaid szerint, ráadásul festettem a hajam, hosszú műkörmöm volt, sminkeltem, szoliztam, stb. Pedig ez nem most volt, hanem 20 éve. Mégsem engem vittek ki félig-meddig idegen srácok a disco-ból a bokorba, hanem a szende kinézetű barátnőimet. Mégsem én jártam abortuszra 17 évesen, hanem ők.
Most 35 évesen tisztességes családanya vagyok, szépen végeztem a tanulmányaimmal, jó munkahelyem van, nem kallódtam el.
a cipő belefér. mondjuk ha egy farmerhoz veszi fel. de a combfix miniszoknya + tűsarkú nem bizony.
É
FOLYTATÁS:
én a cipőt megengedném. sok múlik azon hogy mihez veszi. mondjuk egy csinos topp csinos farmer + 11 cm cipő. semmi gond nincsen ezzel.
miniszonyához égy szolidabb cipő is elég viszont. egy kis topp é kardigán pl.
szóval magukkal a ruhákkal/cipőkkel nincs gond csak ízlésesen kell kombinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!