Nem akarok dolgozni. Ez megváltozhat? Baj, hogy így érzem?
Figyelt kérdés
Nemrég lettem 17 éves, jövő májusban érettségizem.
De fogalmam sincs, hogy mit szeretnék kezdeni utána...
Ráadásul nincs is előttem az az általános példa, hogy érettségi-egyetem-munka. Mert igaz, hogy anyukámnak 3 diplomája van, de sosem dolgozott egy órát sem.
A legjobb barátnőm is tavaly érettségizett, azóta utazgat, bulizik.
Az unokatesóm is az egyetem után külföldön pihent 1 évet, majd ott tanult tovább.
Egyszerűen megőrülök a koránkelés gondolatától, attól, hogy nem csinálhatom majd azt, amit szeretnék éppen.
Jó, persze, nem minimálbérért dolgoznék, de akkor is... Nem vonz ez az egész.
Nem vagyok buta, intelligens vagyok, több nyelven beszélek, egyetemre is szeretnék menni. Csak az nem foglalkoztat, hogy később dolgozzak.
2015. júl. 10. 12:45
31/33 anonim válasza:
Gondolkodtam a kérdéseden, elképzeltem, mi hiányozna az életemből, ha úgy élnék, ahogy te vagy anyukád. A válasz: a siker. Az az érzés, hogy tudom, hogy most megoldottam, létre hotam vagy véghez vittem valamit, amit nem mindenki tudott volna így. Az az érzés, hogy értékes vagyok, hogy erős vagyok. És utána belevágni az újabb feladatba. Ettől fosztanád meg magad. Önbecsüléstől.
32/33 anonim válasza:
Csináld azt amit szeretsz, és ügy megoldva
33/33 anonim válasza:
Szerintem csak pénzt költeni szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!