Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mivel büntetnétek...

Szülők, ti mivel büntetnétek a fiatokat nyáron az év végi 3 darab kettese miatt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 20:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
66%
Attól nem lesznek jobb jegyei ha bünteted. Lehet h csak gyengék a kéoességri.
2015. júl. 3. 23:18
 12/41 anonim ***** válasza:
42%
Első vagyok: pontosan erről a hozzáállásról beszéltem, már ami az állami oktatást érinti. Köszönöm, hogy egy pedagógus is alátámasztotta az érvelésem. Egyről beszélünk, csak két irányból. Szerintem ha nálad egy gyerek kettes az adott tárgyból, abban a te felelősséged is benne van, mert nem érintetted meg őt, de egyáltalán semmennyire. A tanár felelősségét is érdemes firtatni, mert jelentős. N31
2015. júl. 3. 23:20
 13/41 anonim ***** válasza:
52%

Nem mindegy, hogy nem tanult vagy nem megy neki a tárgy.

De nem büntetném.

2015. júl. 3. 23:55
 14/41 anonim ***** válasza:
53%

12-es, valahol igazad van, csak az a baj, a gyerekek többsége nem szeret minden tantárgyat, és hiába jó a tanár, és próbálja megszerettetni vele, az Istennek nem megy. :) Én pl. magyar szakos vagyok, hát nincs egyszerű dolgom, ha csak annyit mondok,hogy szinte semmivel nem lehet őket rávenni az olvasásra (tisztelet a kivételnek). Pedig itt még nem is tanulásról, hanem csupán egy mű elolvasásáról van szó, mégsem lehet rávenni őket. Sokat változott a fiatalság az utóbbi évtizedekben. (én állitom, hogy az internet nagyon rossz hatással van rájuk, de hát a technika fejlődése ezt magával hozza sajnos..:)

Kérdező, kiváncsi vagyok, miért sikerült igy az a három jegy, és milyen tantárgyból szerezte őket? És az sem mindegy, hogy hány éves. :)

2015. júl. 4. 08:09
 15/41 anonim ***** válasza:
81%

A büntetéssel az én szüleim semmit nem értek el,csak azért sem tanultam,mert nem érdekelt. Érettségi előtt 3 hónappal kaptam észhez,majd érettségi után kezdtem el szorgalmasan tanulni,mert már felfogtam a jelentőségét.Az egész kamaszkoromból az maradt meg,hogy anyám veszekszik a jegyek miatt,megbüntet,úgy hogy én a büntetés elkerülése érdekében hazudok és hazudok.

Nem is tudom mikor határoztam el,hogy én ezt nem fogom csinálni.

3 kettes,magántanár!

Ha nem tanul magától majd tanul magántanárral,ott nem lehet elsumákolni,és lehet észbe is kap,hogy plusz idő és megtanulja maga.

2015. júl. 4. 08:55
 16/41 anonim válasza:
97%
Engem az érdekel, hogy miért év végén derül ki, hogy több rossz jegye van gyereknek? Év közben nem kellene foglalkozni vele? Ha a szülői hozzáállás ilyen, akkor mit vár a gyerektől és a tanároktól? Sztem nem bizonyítványosztás után büntetni kéne, hanem folyamatosan foglalkozni vele, hogyha látható jele van annak, hogy ezt igényelné. Most már késő bármit is tenni, a kettesek már megvannak, ez nem fog változni.
2015. júl. 4. 09:44
 17/41 anonim ***** válasza:
85%

A fiamnak 1 kettese volt matekból.

Egy vizsgálaton derült ki,hogy rosszul lát,sajnos az első 2 osztályt bepótolnia lehetetlen,hiába fizettem mellé magántanárt.Az értékelésében benne van,hogy a szaktanárnak külön kell vele foglalkoznia,a matektanár azt mondta ,az nem ő.Akkor ki,kérdem én ?A takarítónő esetleg???

Tavaly kértem új szakvéleményt,amiben külön kiemelték,hogy igenis a tanárának kell vele foglalkozni,ez meg is történt.A 4 osztályban 1x !!!!! foglalkozott vele suli után.

Elvittem pszichológushoz is,mert nagyon szorongó,azt mondta vigyem másik suliba,vagy másik osztályba.

Nem mindig a tanár a hibás,de nálunk igen :(!

Már nem működik a korrepetálás fogalma,inkább kiküldik a gyerekeket az udvarra,hogy addig se kelljen foglalkozni velük.Igaz más osztályokban működik ebben a suliban,csak nálunk nem .

Én nem bűntettem meg,ötödikben majd új lappal kezdünk,első héten beszélni próbálok az új matek tanárnővel.

2015. júl. 4. 09:47
 18/41 anonim válasza:
42%
Legeloszor is ha a tanar nem fordit eleg idot az orakra felkeszulesre es csak eldaralja amit kell az ora annyira unalmas hogy a diak elalszik mit is varhatunk el a gyerektol? Talan az interaktiv ora a gyerekek figyelmenek a visszacsatolasa segitene.A titok a megertesben van. Miert nem erti a gyerek amit tanulnia kellene ? Meg nem ertett szo fogalom valami ami miadt nem megy. A jo hatekony idobeosztas es igenis a szulonek le kell ulnie a gyerekkel es tanulni kell ugy hogy a gyerekben ne maradjon semmifele gorcs nem veresel kell tanitani es pofonokkal. Meg kell tanitani a penz hejes hasznalatara is akar tarsasokal es idobeosztas! Amig egy feladat nincs kesz meg kell csinalni es magtalalni a miert nem lett kesz okat. A koncentracio novelese is nagyon fontos. Ha azt akarjuk a gyerekunk jo eletett elhesen most kell megalaozni a jovojet mert 43 evesen koszos kezel ulni egy szobaban es azon gondolkodni mi is lehettem volna az elegge ciki. Viszont azon hogy iden hova is mennyek nyaralni tropusokra az oke. valamint az elso rajzok . Ez nyul ez nem nyul! Majd en rajzolok neked nyulat! Tessek ez a nyul! Ez utan nem lesz a gyereknek tobbet kedve rajzolni az biztos. Eggyenlore ennyit egy volt kettes tanulo tollabol :D
2015. júl. 4. 10:23
 19/41 anonim ***** válasza:
79%
Büntetni? Minek? Te hol voltál egész évben, hogy nem értesültél arról, hogy milyen tanuló a gyermeked? A megoldásra koncentrálj inkább és talán jobb eredmény születik majd!
2015. júl. 4. 10:54
 20/41 anonim ***** válasza:
22%
semmivel
2015. júl. 4. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!