Nem felelőtlen az ilyen szülő?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm 15 éves lánya részegen egy buliban lefeküdt egy sráccal. Egyáltalán nem védekeztek. Megkérdeztem tőle, hogy legalább elvitte-e orvoshoz esemény utáni tabletta miatt. Erre az volt a válasza, hogy nem, mert éppen akkor múlt el neki a menzesze. Majd két hét múlva elviszi orvoshoz. Azóta eltelt 1 hónap, tegnap megkérdeztem hogy mi van a lányával. Erre az volt a válasza, hogy végül nem voltak orvosnál, de amúgy sincs baj, mert ha terhes lenne, akkor érezné a lánya. Ezt általában érzik a nők. Én azt hittem, hogy elájulok, amikor ezt a hozzáállást tapasztaltam. Felelőtlennek neveztem, erre megsértődött.2015. júl. 3. 10:14
11/13 anonim válasza:
"Nem felelőtlen az ilyen szülő?"
Az ilyen nem nevezhető szülőnek, így felelőtlen sem lehet. Ha szülő lenne, akkor a 15 éves lánya nem viselkedne így és elvitte volna őt orvoshoz is.
12/13 anonim válasza:
annyit tudok csak mondani, hogy nem esett messze az alma a fájától!
13/13 anonim válasza:
Mindketten nagyon felelőtlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!