Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem felelőtlen az ilyen szülő?

Nem felelőtlen az ilyen szülő?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm 15 éves lánya részegen egy buliban lefeküdt egy sráccal. Egyáltalán nem védekeztek. Megkérdeztem tőle, hogy legalább elvitte-e orvoshoz esemény utáni tabletta miatt. Erre az volt a válasza, hogy nem, mert éppen akkor múlt el neki a menzesze. Majd két hét múlva elviszi orvoshoz. Azóta eltelt 1 hónap, tegnap megkérdeztem hogy mi van a lányával. Erre az volt a válasza, hogy végül nem voltak orvosnál, de amúgy sincs baj, mert ha terhes lenne, akkor érezné a lánya. Ezt általában érzik a nők. Én azt hittem, hogy elájulok, amikor ezt a hozzáállást tapasztaltam. Felelőtlennek neveztem, erre megsértődött.

2015. júl. 3. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

"Nem felelőtlen az ilyen szülő?"

Az ilyen nem nevezhető szülőnek, így felelőtlen sem lehet. Ha szülő lenne, akkor a 15 éves lánya nem viselkedne így és elvitte volna őt orvoshoz is.

2015. júl. 3. 12:15
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
annyit tudok csak mondani, hogy nem esett messze az alma a fájától!
2015. júl. 3. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindketten nagyon felelőtlenek.
2015. júl. 3. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!