Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Eclipse olvasók ti is alig...

Eclipse olvasók ti is alig tudtátok letenni a könyvet?

Figyelt kérdés
Én nagyon a "megszállotja" lettem. A suliba is egész délelött arra vártam h haza mehessek olvasni.Még kirándulni sem mentem el inkább olvastam.Mi van velem?Előre is köszi.
2010. márc. 2. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Hát mi lenne ? :D

Érdekelt a könyv téged, ennyi. Bár én nem olvastam, de ha leköt a könyv, egyszercsak azt veszem észre, hogy több órát olvastam. Nem meglepő.

2010. márc. 2. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Én eclipse+breaking downt egy nap alatt letudtam:) Várom a többit:)
2010. márc. 2. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi szokatlan nem történik veled, egyszerűen arról van szó, hogy mint a teenager lányok fele, hajlamos vagy a rajongásra. Teljesen mindegy, hogy egy regényről, egy színészről, egy együttesről, vagy egy halott költőről van-e szó, szeretsz belekapaszkodni egy álomvilágba, és hagyni, hogy levegyen a lábadról. Szerintem felesleges küzdeni ellene, mert idővel úgyis el fog múlni magától. (Legkésőbb akkor, amikor majd családot alapítasz.) Ami pedig a Napfogyatkozást illeti: bájos a maga módján, de egy bizonyos érzelmi érettségi szint felett - ami nem feltétlenül az életkor függvénye -, már nem tűnik annyira lebilincselő olvasmánynak. Kérlek ne érts félre, ezzel most nem azt állítom, hogy éretlen vagy, csak hogy az Alkonyat-típusú lektűrök általában kevesebb mondanivalót hordoznak annál, mint ami ténylegesen indokolttá tenné a körülöttük zajló felhajtást.
2010. márc. 2. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Én már nem vagyok "kamasz", vagy mi, és nem szoktam ilyen könnyed dolgokat olvasni. De egy ismerősöm rám tukmálta, és részben meg tudlak érteni! Nem egy mélylélektani mű, nem fogja megváltani a világot, de nagyon-nagyon jól meg van írva! Ahogy mondod, olvastatja magát.

De azért a kirándulást nem hagytam volna ki miatta. ;-)

2010. márc. 2. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a Twilight összes kötetével így voltam. :)

Mi van veled? Egyszerűen csak nagyon tetszik a könyv. Ennyi.

2010. márc. 3. 01:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Amikor én a Twilightot olvastam akkor én is alig vártam már, hogy hazaérjek és megállás nélkül olvastam és ugyanígy volt a New Monnál és az Eclipsenél is. Semmi bajod csak szereted érdekel a könyv ennyi:)
2010. márc. 3. 19:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek:)
2010. márc. 3. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik osztálytársam beszélt róla állandóan meg arrol hogy milyen jó lesz hazamenni és olvasni.
2010. márc. 8. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
én is alig tudtam letenni a könyvet mindig fent voltam reggelig :D de nem birtam magammal miután befejeztem s el kellet olvassam még egyszer most olvasom 8 ra :))
2010. márc. 9. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Twilight kb. 1 hónap

New Moon 3 hét

Eclipse 1 hét!!!:D

2010. ápr. 25. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!