Hogy tudtátok kigazdálkodni a tankönyvek árát?
Nálunk 2 részre vannak osztva a könyvek. Vannak a kötelezők és az ajánlott könyvek, de ezeket nem muszáj megvenni. Nos, a gond az, hogy hiába ajánlott, szerintem a tanárok kérni fogják, de a kettő együtt 40000-re rúg. Az addig oké, hogy nem vagyunk jogosultak az ingyen tankönyvekre, de azért mi sem a fáról szedjük a pénzt :(
Az egyetlen reményem, hogy a tanárok nem nagyon fogják kérni a könyveket, mert ezekre már nem jutott keret.
Ti ilyen esetben mit cisnáltatok/csináltok ?
Szerencsére nekünk nem kell spórolni tankönyvekre.
Viszont ha szükségesek a könyvek és tényleg nem tudjátok kifizetni esetleg kérjetek kölcsön valamelyik közelebbi rokontól. A család segítségére mindig lehet számítani, szerintem. :)
Szakmás könyvek, más tanul/tanult itt...
A suli könyvtárából próbáltam még, de csak az ingyenesek vihetnek ki, a megyeiben meg nem hinném, hogy lennének.
Nagycsaládosoknak is ki kéne fizetni a könyveket és mindetn tisztességesen.De ha már 3 gyereked van akkor a kaján kívül minden ingyen van....Egyetem,tábor,ruha,könyv stb.
Na ez a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!