Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok ha a 13...

Szülők! Mit szólnátok ha a 13 éves lányotok 18-19 éves szintén rocker fiúkkal találkozgatna? Megengednétek?

Figyelt kérdés
néha futunk össze,csak hülyéskedünk semmi több:) anyunak félek elmondani,mert eltiltana tőlük szerintem :/ ő azt hiszi barátnőmmel talizok
2015. jún. 25. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Naiv kislány vagy! Hidd el, hogy minden fiú azt akarja, mi másra kellenél neki?
2015. jún. 29. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
40%

ne legyetek már ilyenek ,rögtön szexelni akarnak ez komoly?

talán azért találkoznak mert egy stílust képviselnek van közös téma stb.

A18 ées még nem annyira felnőtt sok esetben és az ilyen isőd srácokkal lehet hülyéskedni meg gondolom a kérdező korosztályból kevesebben hallgatnak rock zenét stb... de azért légy résen kérdező...

2015. jún. 30. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Annak jobban örülnék, ha 13-14 éves rocker fiúkkal találkozna.

Egy 19 éveshez egy 13 éves túl fiatal úgy igazán haverkodni, meg máshoz is.

Amikor én voltam 19-20 volt, hogy egy barátnőm hozta a 14 éves húgát velünk bulizni, de az azért más dolog.

Egy szülő nyilvánvaló mire gondol, ha a lánya egy fiúval kettesben találkozgat délutánonként...

2015. júl. 13. 15:26
 14/14 anonim válasza:
13 évesen max. 15 éveshez engedném.
2015. dec. 20. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!