Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon szeretnek egy tetovalas...

Nagyon szeretnek egy tetovalast, de hogy gyozem meg a szuleim?

Figyelt kérdés

14 eves vagyok es rendszeresen kosarlabdazom,felnott koromban is kosaras leszek[remelem]es ezert szeretnek egy kicsi tetovalast a bokamra vagy a karomra...egy kosarlabdat...csupan 6-7 cm-eset...mar emlitettem anyumnak de azt mondta,hogy most jo de majd 40 evesen nem lesz ilyen jo...de en nagyon szeretnem,nem azert mert ez a divat hanem mert ez a szivembol jon....de hogy gyozem meg???

Koszi elore is a valaszokat!!!

2010. márc. 1. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gyerekek nem ártana gondolkozni mielott a sablon dumát nyomjátok!

Még csak 14 éves és nem 50, akkor mitol kellene félnie? Nagyon sok ideje van még, egyhamar nem fog lógni az a tetkó! Én is akarok majd csináltatni, csak még nem tudom mit.. Szóval én megértelek, szerintem nyugodtan csináltass, de csak ha jól átgondoltad és tényleg azt akarod, mert azt nem fogod magadról lemosni, úgy gondolom..

2010. márc. 2. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem is van 4 tetkóm,de mindegyik olyan helyen,ahol ha olyan helyre megyek el tudom takarni..na de kosárlabdát???

azt meg nem írtad h lány vagy e vagy fiu...

2010. márc. 4. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:

10:06

Ha fiu vagy akkor azt a labdát fel kéne dobni,mondjuk nonfi labda legyen...ha lány vagy...akkor ne tedd....egy labda a testeden??...végülis jobb mint a hajdu mosógép...

2010. márc. 4. 12:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Lany vagyok e skoszi a kommenteket!!!
2010. márc. 4. 18:45
 15/15 anonim válasza:
Szerintem is gondold át mert sok évig jó lesz,de ha majd idős leszel akkor furán fog kinézni,gondold át mégegyszer.
2010. márc. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!