Szeretnék tetoválást rakat ni de úgy hogy a szüleim nem tudják nagyon kiakadnának?
Figyelt kérdés
ezt a lepkét akarom és még alá feliratni hogy Only Love . valakinek valami javaslata hogy reagálnának a szüleim . előre is köszönöm :)
2011. nov. 3. 22:45
1/14 anonim válasza:
18 év alatt szülői beleegyezésre van szükség, anélkül nem fogják megcsinálni.
2/14 anonim válasza:
ha nem engedik, és nagyon ellene vannak btos h kiakadnának.
ha 18 elmúltál,akk is kiakadnak, de már nem nagyon tudnak beleszólni..
3/14 A kérdező kommentje:
xD deh kezdjük azzal hogy aki csinálná nekem . az az egyik haverom :D ^-^ szóval megcsinélja tök ingyen xD meg minden csak attól féel hogy a fülemből hat fülbefalóból 4 kiszakadna olyan tasli kapnék xD szóval ki mit csinélna ha az apám vagy anyám lenne ?XD
2011. nov. 3. 23:03
4/14 A kérdező kommentje:
jah 15 vagyok és 16 éves koromban engedik meg de nem tudok addig várni
2011. nov. 3. 23:06
5/14 anonim válasza:
A haverod még bajba is kerülhet emiatt ha a szüleid habzó szájjal elkezdenek intézkedni, erre készülj fel. Nem tudom mennyire lazák vagy nem lazák, de ha kiakadnak, akkor az nagy szívás lenne. Szerintem mindenképp beszéld meg velük, győzködd őket, vagy várd meg amíg 18 leszel, különben elég gázos lesz a szitu!
6/14 A kérdező kommentje:
úr isten ! elég lazaszüleim vannak mert pc is rakathattam csak ezzel kell várjah még kb egy fél évet xD hogy tizenhat legyek de nem birok várni , de nem akarom azt sem hogy nagy baj legyen hisz csak egy kicsi lepke .
2011. nov. 3. 23:15
7/14 anonim válasza:
Hát gondold még át ezt párszor. Nem értem, hogy miért olyan nagyon sürgős és miért nem tudsz várni még egy fél évet. Ha én 15 évesen anyám és apám elé odaáltam volna, hogy tetoválást szeretnék,nagy valószínűséggel megkaptam volna életem első pofonját. Nem arról van szó, hogy ne csináltass, ez a te dolgod. De gondolj abba bele, hogy örökre ott marad, ezért nézd meg jól azt, hogy kivel csináltatod és hogy mire képes az illető. Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak én enyhén kiakadnék,főleg úgy, hogy megengedem és csak fél évet kellene várnod. Tudom, hogy milyen ha az ember a fejébe vesz valamit, mindig akörül forognak a gondolatai, de próbálj várni még egy fél évet és azalatt gondold át alaposan.
8/14 A kérdező kommentje:
értem . hát ezt a tetoválás emléknek szerettem volna felvaratni *-*
2011. nov. 4. 07:35
9/14 anonim válasza:
én 16 éves vok és a szüleim tudta nékül csnáltattam az oldalamra tetkot. Az én szüleim eléggé merevek a tetkó pedig nem más mint Iron Maidenböl Eddie......nagyon féltem h ki fognak akadni de viszonylag simán vették.Ugyhogy egy olyan tetoválás amiet te szeretnél biztos nem fog akkora gondot okozni ha az én zombi tetkom se okozott.De ez csak az én véleményem.....
10/14 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb ha rábeszéled őket, és egy profival csináltatod meg. És mi az hogy nem tudsz várni? 9 hónap sulit kibírsz nyárig nem? Akkor kitudsz várni talán ennyi hónapot azért is hogy békében légy a szüleiddel és neked is meglegyen amit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!