Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon szeretnek egy tetovalas...

Nagyon szeretnek egy tetovalast, de hogy gyozem meg a szuleim?

Figyelt kérdés

14 eves vagyok es rendszeresen kosarlabdazom,felnott koromban is kosaras leszek[remelem]es ezert szeretnek egy kicsi tetovalast a bokamra vagy a karomra...egy kosarlabdat...csupan 6-7 cm-eset...mar emlitettem anyumnak de azt mondta,hogy most jo de majd 40 evesen nem lesz ilyen jo...de en nagyon szeretnem,nem azert mert ez a divat hanem mert ez a szivembol jon....de hogy gyozem meg???

Koszi elore is a valaszokat!!!

2010. márc. 1. 16:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom mint szülő, hogy 18 éves korodig várj ezzel és ha akkor is úgy gondolod hogy akarsz egy ilyen tetkót akkor csináltass. Akkor már nem kell a szüleidet sem megkérdezni róla és ráadásul 4 év alatt kiderül hogy egyáltalán akarsz.e még vagy ez most csak olyasmi pillanatnyi fellángolás.
2010. márc. 1. 17:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj! Nekem 3 tetoválásom van, 18-21-25 évesen csináltattam és szerintem nem késtem le semmiről. A gyerekeimnek az érettségit fogom mondani, hogy addig ne!
2010. márc. 1. 17:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Kiöregedsz a sportból, vén trottyos leszel és lógni fog a bőrödön a tetoválás. Pfujj. Amúgy meg ép elméjű szülő 14 éves gyereknek nem engedni meg hogy tetoválást csináltasson. Ha meg elmúlsz 18 akkor te döntöd el mit kezdesz magaddal.
2010. márc. 1. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyook,de életembe nem jutna most nekem eszembe egy 8 cm.eres kosárlabdát vagy bármi mást csináltatni,és szégyelném hogyha a szüleim megengednék.

Mamámnak van tetoválása egy pici delfin a lábán,és gusztustalan,ő 16 évesen csináltatta most 56 éves

és sehogyse tudja eltüntetni,hisz-hogy tudná??!!

És mikor strandon vagyunk is szégyelni,mert azt mondta már ilyen 30 évesen is szégyelte már,gondolj már bele,hogy fog kinézzni egy KOSÁRLADBA a lábadon mikor már gyerekeid lesznek meg minden meg már hizztál is..elmondjam:

G U SZ T U S T A L A N U L ! ! !

Ha 18 évesen is ugy gondolod akkor legyen a te életed!

Meg van olyan tetko is ami csak fél évig-egy évig van fent,esetleg arra nem gondoltál??

Ugyan olyan tetoválás csak nem tűvel csinálják.

De nem matricát tesznekfel,ne érts férre xDD

Barátnőmnek ilyen volt és tényleg tök jó volt..deelhiheted,hogy 1 év nem kelett neki,hogy megunja.

2010. márc. 1. 20:06
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is 14 éves vagyok. Én is szeretnék egy tetkót majd. Anyumnak és apumnak is van. Anyuval azt beszéltük, h majd érettségi ajandéknak kapok egy tetkót, ha még akkor is akarom majd.

Szerintem még várj vele.

2010. márc. 1. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem anyukádnak igaza van. Bocsi :) Én is voltam 14 éves, és nagyon akartam tetoválást. Természetesen a szüleim nem engedték és (ritkán mondok ilyet, ilyen esetekre) jól tették. Azt mondták, 18 évesen azt csinálok, amit akarok, de addig ők nem adnak rá engedélyt. 18 évesen loholtam megcsináltatni, aztán két évvel később alig győztem eltakartatni... Szóval komolyan azt mondom, hogy ne a szüleidet győzködd, hanem várj egy kicsit vele, mert ha ez tényleg olyan fontos, akkor úgyis megcsináltatod 4 év múlva is, és akkor ki tudod várni, ha meg közben kiderül, hogy mégsem akarod, akkor jó is, hogy vártál vele. Lehet, hogy ezzel nem vagyok túl meggyőző, de azért remélem elgondolkodsz rajta. Emlékszem, gyerekkoromban azt gondoltam, hogy majd mindent meg fogok engedni a gyerekemnek. Most 2 éves a kisfiam, és már nem egészen így gondolom :) Tetoválása neki sem lehet 18 éves kora előtt, és pont azért, mert tanultam a saját hibámból, pedig én is már betöltöttem a 18-at amikor csináltattam, mégis sikerült elhamarkodott döntést hoznom, hiába vártam rá én is 4 évet. Csak éppen 18 után már nem tilthatom meg neki, ahogy nekem sem tilthatták meg.
2010. márc. 2. 00:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok. A 20.06-osnak: attól, hogy gyerekeim vannak miért lett undorító? Hja, 40 éve egy picit más volt a módszer, amivel készültek... abban viszont egyetértek, hogy a henna nem rossz, amíg a kérdező 18 nem lesz.
2010. márc. 2. 08:02
 8/15 anonim ***** válasza:
még mindig második még mindig 20.06osnak: lézerrel el lehet tüntetni, csak egy annyi heg marad, mintha megvágtad volna magad...
2010. márc. 2. 08:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki a henna "tetoválást", az pár hétig, vagy ha olyan a bőrtípusod, akár két hónapig is megmarad, aztán szépen eltűnik. Igazit tényleg ne tetess még magadra. Én 16 évesen majd' megőrültem egy tetoválásért, aztán két év múlva már áldottam az eszem, hogy nem csináltattam. Nekem egyébként megengedték volna. Tudom, hogy még távoli, de felnőtt korodban nem biztos, hogy ugyanezt a motívumot akarod viszontlátni magadon, illetve nem biztos, hogy olyan munkád lesz, ahol nem kell állandóan takargatnod.
2010. márc. 2. 13:44
 10/15 anonim ***** válasza:

Én is 14 éves vagyok,és semmi értelmét nem látom annak fogy ilyen fiatalon csináltass tetkót.Gondolj bele,hogy mikor 80 éves nagymama leszel a szottyadt bőrödön ott lesz valami irkafirka.És lehet hogy ez csak egy hirtelen fellángolás,és később megfogod bánni.És én sem engedem majd a gyerekemnek a tetkót..

14/l

2010. márc. 2. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!