Nagyon szeretnek egy tetovalast, de hogy gyozem meg a szuleim?
14 eves vagyok es rendszeresen kosarlabdazom,felnott koromban is kosaras leszek[remelem]es ezert szeretnek egy kicsi tetovalast a bokamra vagy a karomra...egy kosarlabdat...csupan 6-7 cm-eset...mar emlitettem anyumnak de azt mondta,hogy most jo de majd 40 evesen nem lesz ilyen jo...de en nagyon szeretnem,nem azert mert ez a divat hanem mert ez a szivembol jon....de hogy gyozem meg???
Koszi elore is a valaszokat!!!
Én is 14 vagyook,de életembe nem jutna most nekem eszembe egy 8 cm.eres kosárlabdát vagy bármi mást csináltatni,és szégyelném hogyha a szüleim megengednék.
Mamámnak van tetoválása egy pici delfin a lábán,és gusztustalan,ő 16 évesen csináltatta most 56 éves
és sehogyse tudja eltüntetni,hisz-hogy tudná??!!
És mikor strandon vagyunk is szégyelni,mert azt mondta már ilyen 30 évesen is szégyelte már,gondolj már bele,hogy fog kinézzni egy KOSÁRLADBA a lábadon mikor már gyerekeid lesznek meg minden meg már hizztál is..elmondjam:
G U SZ T U S T A L A N U L ! ! !
Ha 18 évesen is ugy gondolod akkor legyen a te életed!
Meg van olyan tetko is ami csak fél évig-egy évig van fent,esetleg arra nem gondoltál??
Ugyan olyan tetoválás csak nem tűvel csinálják.
De nem matricát tesznekfel,ne érts férre xDD
Barátnőmnek ilyen volt és tényleg tök jó volt..deelhiheted,hogy 1 év nem kelett neki,hogy megunja.
Én is 14 éves vagyok. Én is szeretnék egy tetkót majd. Anyumnak és apumnak is van. Anyuval azt beszéltük, h majd érettségi ajandéknak kapok egy tetkót, ha még akkor is akarom majd.
Szerintem még várj vele.
Én is 14 éves vagyok,és semmi értelmét nem látom annak fogy ilyen fiatalon csináltass tetkót.Gondolj bele,hogy mikor 80 éves nagymama leszel a szottyadt bőrödön ott lesz valami irkafirka.És lehet hogy ez csak egy hirtelen fellángolás,és később megfogod bánni.És én sem engedem majd a gyerekemnek a tetkót..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!