Mit csináljak nyáron ha unatkozom?
A kötelezőt már elolvastam (összesen 180 oldal volt), a házik már kész vannak (1 nap alatt szinte az összeset megcsináltam) a szobámban már rendet raktam, letörölgettem-kiporszívóztam, a táskámat és az iskolai cuccomat, már kimostam, (táskát tesi cuccot kádban beáztattam, majd kiraktam száradni) a gépemet is "rendbe raktam" Watch Dogs, GTA V-öt végigvittem, barátaimmal már voltam strandon is meg moziban is, így ezekből elég volt. A szüleimnek is besegítettem már, a lakás tiszta a kert is rendben van. Ezek után mit lehet csinálni? A tanulnivalóval úgy voltam hogy tudjuk le, míg van bennem egy kis "iskolai" feeling és megcsináltam mindent.
Van valakinek ötlete, hogy mit lehet csinálni?
Fúú de irigyellek basszus, érettségiző.
Egy egyetemista, akinek a vizsgaidőszak "kicsit" tovább tart és nehezebb is.
Egyébként szerintem a haverokkal lógás napi szinten sosem lehet túl unalmas, esetleg neten keresztül ismerkedj meg új emberekkel, haverkodj, építs ki új kapcsolatokat, stb.
Most itt licit van, vagy mi? :D Én meg egész nyáron dolgozom...
Szerintem itt tökre nem lényeg, ki kit irigyel, hanem az, hogy szánalmas, ha valaki ennyire nem tud mit kezdeni magával...
-olvass, néz sorozatokat, ne filmeket, mert ez hosszabb időre leköt.
-barátokkal lehet sűrűbben is találkozni:))
Gondolom fiú vagy, de amúgy tök durva hogy így letudtad ezeket a sulis dolgokat!:D én tök tisztaság és rendmániás vagyok, meg kicsit stréber is a suliban de még nem csináltam semmit :D és unatkozok is nagyon..
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!