Ti elengednétek a 18 éves lányotokat a Balatonra 1 hétre a barátaival szülőifelügyelet nélkül?
Figyelt kérdés
Már tavaly is elszeretett volna menni a barátaival, de nem engedtem neki, mert úgy érzem 17 évesen fiatal volt még ehhez, de idén megint mennek a barátai és szeretne menni. Szerintem elég merész és felelőtlen 17-18 éves gyerkőcöket elengedni szülőifelügyelet nélkül a Balatonra 1 hétre.2015. jún. 18. 16:24
11/19 anonim válasza:
Igen. Ha normálisan viselkedik akkor 16-17 évesen is elengedném (tanul, otthon elvégzi a dolgát, éretten gondolkodik és tud védekezni, valamint ha nem iszik és drogozik).
12/19 anonim válasza:
Én jövőre leszek 18, akkor fogok menni 3 hétre a barátnőimmel. Kijelentettem anyumnak, hogy mi lesz, ő meg örült neki. Ilyenekre engedélyt se kell kérnem, csak örül neki, hogy kimozdulok itthonról.
13/19 anonim válasza:
Ha 18 évesen még egy felnőtt kell mellé, akkor valamit nagyon elrontottál a nevelésnél.
14/19 anonim válasza:
Én 18 évesen 120 km-re laktam anyáéktól albérletben, egyetem miatt. Nevetséges ez a túlféltés.
15/19 anonim válasza:
erről eszembe jutott egy sztori:Balatonnál melóztam,de kellett még pár ember,a főnök felvételiztetett...Egyszer csak jön be,és látszik rajta,hogy nem kap szikrát...az állásra jelentkező 18 éves "kislány" a családjával érkezett az interjúra..apuka nagyjából nem hagyta megszólalni a gyereket...természetesen a hölgy nem lett a munkatársunk...Nem azért,mert nem lett volna alkalmas a melóra,de az,hogy 18 évesen apuci fogja a kezét,az kicsit sok volt a főnöknek.
16/19 anonim válasza:
18 évesen már nem kell engedélyt kérnie, csak azért szóljon, hogy hova megy és meddig lesz ott. De már 17 évesen is elengedném.
17/19 anonim válasza:
18 évesen nem gyerkőc..a 4 éves az az.
Ha netán továbbtanul,mész egyetemre vele?
Szerintem beszéljétek meg,milyen feltételek mellett mehet.
19/19 anonim válasza:
A helyzet az, hogy 18 évesen már nem gyerek..szóval tetszik, nem tetszik, el kell engedni ...Nagyon nem várom ezt a kort, de tisztában vagyok vele, hogy egyszer minden gyermek fel fog nőni, és majd ott derül ki igazán, mennyire volt sikeres a nevelés, példamutatás, stb. Amúgy meg, ha annyira félted, menj el te is, legfeljebb kicsit odébb leszel, de mégis a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!