Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek is mindig sorozatnézéss...

Gyémántlány kérdése:

Nektek is mindig sorozatnézéssel és alvással telik el a nyár, pedig már októberben azt terveztétek, hogy milyen jó lesz?

Figyelt kérdés

Velem valahogy mindig így van. Megtervezem, hogy kivel hová megyek, hogy milyen DIY-projektekbe vetem majd be magam a Pinterest-ről, hogy mennyi könyvet elolvasok majd, na meg persze, hogy tanulok is, emellett fantasztikus nyári szerelemben lesz részem. Aztán végül azt veszem észre, hogy három hónapon keresztül csak sorozatokat néztem és a gép előtt punnyadtam.

Mondjátok, hogy nem vagyok egyedül!

2015. jún. 16. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon tervezgettem amúgy se mert alapból antiszoc vagyok. Csinálnom kell még pár órát közszolgálatra, meg megyek majd valami programozós táborba, de ezeket leszámítva csak ülök otthon. Képregényt meg könyveket olvasok, lolozok, nézek pár sorozatot.

15/l

2015. jún. 22. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!