Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak nyáron hogy ne...

Mit csináljak nyáron hogy ne unatkozzak?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.És eddig szinte az összes nyaram azzal telt hogy itthon ülök és gépezek.Szeretnék ötleteket kérni hogy mit tudnék csinálni,esetleg ha tudnátok mondani olcsóbb táborokat,megköszönném.

Nincs sok barátom és akik vannak azok szinte egész nyáron utaznak,pedig szívesen találkoznék velük.

Lovagolni járok,és valószínű hogy most is menni fogok de az max 1 hét,mivel elég drága.Szerintetek,mit kéne csinálnom?

Ja és panelban lakunk,szóval kertészkedés kizárva.

2015. jún. 14. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Olvass.
2015. jún. 14. 16:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Olvass sokat,néz filmeket (még ez is jobb mint csak netezni)Ill.ha már gépezel ne csak a Facebookot nyomd.Neten is lehet ingyen könyveket olvasni.Pl.a HotDog-on van ilyen.Emberek feltöltik az e-könyveiket és azt ingyen lehet olvasni. ill.letölteni.Ill.ha mindenképpen gépezel akkor ha nincs kivel játszanod akkkor pl.sakkozhatsz gépen is.Vagy néz korodnak megfelelő játékos oktató programokat,na azzal még tanulsz is!

Ilyenkor szoktak lenni városokban ingyen fesztiválok,programok.Oda is elmehetsz.Mondjuk ne teljesen egyedül.Valakit nézz magadnak erre a célra. :) pl. osztálytárs,szomszédgyerek.A végén még új barátságok is kialakulhatnak.

Készíthetsz sütés nélküli sütiket a nyáron.Rengeteg recept van fenn ezzel kapcsolatban a neten. :)

Nekem most ezek jutottak az eszembe! :)

2015. jún. 14. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:

Apropó!

Még szóba jöhet a decoupage és a gyöngyfűzés és a süthető gyurma. :)

2015. jún. 14. 16:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2015. jún. 14. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyszulok, keresztszulok? Van biciklid? Fedezd fel a varosodat, pl.: tuzd ki celul, hogy a varos minden utcajaba besetalsz. Tanulj meg sutni, fozni, lepd meg a szuleidet, biztos orulni fognak, hogy keszulsz. Tudsz onkenteskedni is, az Ifjusagi Voroskereszt pl.: szinte mindenhol kepviselteti magat, ebben segiteni tudok. Igy jot is teszel, es tanulsz is (pl.: elsosegelynyujtast). Fesd ki a a szobadat! Lomizz dolgokat, amiket fel tusz ujitani! Tanulj idegennyelvet, vagy tanuld meg kirakni a Rubik kockat. Ezekkel eltelik egy-egy nap, kevesbe lesz unalmas. + biztos, hogy van a kozeledben muzeum, kiallitas, hasznald ki, hogy van idod. gondolom, hogy erre adnak penzt.
2015. jún. 14. 17:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen nagypapámhoz biztos fogok menni.Biciklit meg pont most fogunk vásárolni nekem.Köszönöm az ötleteket :)
2015. jún. 14. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Én idén nyáron elkezdek harmadik nyelvet tanulni online (spanyol)-pedig nem vagyok stréber. Szerintem ez pl jó dolog lehet. Tanulj főzni , találkozz sokat a barátaiddal hasonlók :)
2015. jún. 14. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:

De punnyadt tarsasag van itt:)

Filmezz,olvass,tanulj.... Persze,ez a kikapcsolodas?

Tessek szepen feloltozni,kicsipni magad,bemesz ilyen 7-8 fele a varosba,biztos a ti varosotokba is vannak ilyen helyek,ahol rengeteg korodbeli van egy helyen. Na szepen odamesz,baratkozol,bevagodsz es meg van oldva a nyarad. Hidd el jo fejek lesznek,utana meg talalkozol veluk,rengeteg baratod lesz,es mindjart szebbnek latsz mindent:)

Ez most eleg abszurdnak tunhet,de hidd el,csak egyszer kell tulesned ezen a "bevagodos" esemenyen aztan minden jon magatol:)!

2015. jún. 14. 20:08
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 nagyon köszönöm a válaszod és teljes mértékben igazad lehet és huhhaa még mennék is,de a problémám az hogy itt Salgótarjánban nem igazán van erre lehetőség mert itt szinte csak feketék és öregek vannak :/
2015. jún. 14. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
5os valaszolo vagyok. Mit szolnal ahhoz, ha irnal valamilyen salgotarjani csoportba (ha nincs, akkor csinalsz), hogy bicikliturahoz keresel partnereket. Biztos, hogy lesz, aki szivesen teker veled. Tedd ki a felhivast az osztalycsoportba (biztos van ilyen, ha nincs, csinalsz ilyet is). Ha nincs a kornyeken tabor, szervezz Te egyet! Kerj segitseget a diakonkormanyzattol, plakaltolj, hirdesd az ujsagban. A szulied is tamogatni fognak, ha jofejek, es latjak, hogy tenyleg akarod!
2015. jún. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!