Mit csináljak h ne unatkozzak nyáron? Van ötlet?
Mégis jobb lenne, ha dolgoznál...
Otthon meg kézimunkázhatsz, tanulhatsz, virágokat tarthatsz...
írj privit és vegyél fel msnre :)
énis szétunom magamat igy nyáron
15/L
Ezaz...töltsétek gép előtt a nyarat!
Tuti,hogy maradandó,szép élményeitek maradnak felnőttkorra.
Inkább menj a szabadba.
olvass
filmezz
mozizz
vásárolj,vagy csak nézelődj
lógj a barátaiddal
takaríts
moss/vasalj/teregess/porszívózz stb.
vezess naplót,vagy írj saját verset,idézetet,amit szeretnél
fűzz gyöngyöt
dolgozz(én 13 éves vagyok,és majd meg őrülök,alig várom,hogy nyári munkát vállalhassak,nagyon szeretnék pénzt keresni,és nem mindig Anyumat húzni...)
fejts rejtvény
kocogj,menj el futni a környékre
hallgass zenét
menj el könyvtárba,ott tudsz ismerkedni,könyvet kivenni,internetezni,filmet nézni,stb.
kölcsönözz ki egy jó filmet
menj el strandra
nézd meg,hogy a környékeden van-e valami szabadtéri rendezvény,pl. ingyenes koncert
Nekem ezek beválnak,remélem nem fogsz unatkozni a nyáron;)
13/L
hát ha van rá elég pénzed vagy megád, akkor töltsd le vagy vedd meg a Twilight / Alkonyat című könyvet :)
én mit nem adnék, ha megvehetném :DDD
22:30
a neten fent van.. nem tudom az mennyire felelne meg neked... vagy már olvastad?
ha még nem, de egyenlőre kibékülsz a netessel is írj egy emailt és elküldöm :)
köszönöm a tanácsokat! :)
valaki ajánlotta a munkát, igen jó lenne ha lenne olyan amit szívesen tennék, deee errefelé nem igazán van elfogadható, gyárba meg nem akarok menni :)
Ha 16 vagy vagy annál több akkor menj diákmunkára, vagy ha nem akarsz dolgozni akkor menj strandra haverokkal mostanába nagyon meleg van,menj el nyaralni, de ha nem nagyon tudsz menni akkor ha van medencétek rendezz medencés partit, vagy otthon takaríts, vagy gépezz ha annyira nem tudsz menni sehova...remélem segítettem!
L/14
Én a 13/L vagyok:))
Az Alkonyatot elküldenéd nekem mélben?Köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!