Nektek is mindig sorozatnézéssel és alvással telik el a nyár, pedig már októberben azt terveztétek, hogy milyen jó lesz?
Velem valahogy mindig így van. Megtervezem, hogy kivel hová megyek, hogy milyen DIY-projektekbe vetem majd be magam a Pinterest-ről, hogy mennyi könyvet elolvasok majd, na meg persze, hogy tanulok is, emellett fantasztikus nyári szerelemben lesz részem. Aztán végül azt veszem észre, hogy három hónapon keresztül csak sorozatokat néztem és a gép előtt punnyadtam.
Mondjátok, hogy nem vagyok egyedül!
Sziasztok!
Én érettségi előtt állok, és nagyon megbántam, hogy minden nyaramat elcsesztem felesleges dolgokra. Játszottam, filmeztem, aludtam és míg én ezeket csináltam más például simán lenyelvvizsgázott akár 3 nyelvből is.
Kedves utolsó, ah ne hidd ám. Én mindig nyáron kerestem nyelvtanfolyamot, mert akkor több időm volt tanulni, de egyszerűen nem volt rá igény, ezért el sem indult a csoport.
Nyáron mindenki kockul.
Nekem így telik:
Pár hét diákmunka.
Fesztivál.
A párommal vagyok.
A barátaimmal/barátnőimmel vagyok.
Bulizni megyünk.
Családommal programokra megyek.
Persze, vannak punnyadós, sorozatnézős napjaim, de nem ez a legtöbb.
Szerintem csinálj valami produktívat, mert nem lesz egész életedben nyári szüneted(hacsak nem mész tanárnak) és bánni fogod, hogy ennyi időt elfecséreltél, felnőttként meg ott lesz max két hét szabid a nyárra.
Altalaban igen,sajnos.
De azert vannak olyan napok is,hogy meg sem allok,baratnorol-baratnore,bejarom az egesz varost stb.
Maskor pedig egesz nap lehuzott redonynel nezem a sorozatot:D
Ez a ket veglet van,fele-fele aranyban:D
elég gáz, ha neked így tellik el egy nyarad.
Nekem 2 hét nyárigyakszi, FEZEN 3-4nap, Rockmaraton+nyaralás 10 nap, barátnőmmel vagyok szinte minden nap, néha elmegyünk ide-oda, vagy szüleim visznek el. Na meg persze, alapvető, hogy munkálkodok a ház körül.
nem is értem, hogyan képes valaki egész nyáron a szobában rohadni. Szerintem ott már valami baj is lehet.
Együtt érzek..
Hétvégén buli,de hétköznap senki nem ér rám,mindenki dolgozik,(én is fogok,de majd csak augusztusban) így 5 napon keresztül sorozatmaratont tartok,már megnéztem 4 évadot a 2 hét alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!