Mennyit kell egy 13 éves fiú gyereknek aludnia?
Figyelt kérdés
Én reggel 5:45-kor kelek fel és azt kérdezném hogy este hány órakor kell lefeküdnöm hogy reggel normálisan ( nem fáradtan )tudjak felkelni ?2015. jún. 15. 15:45
1/8 anonim válasza:
Tinikorban nagyon nehéz este időben elaludni. Általános dolog a hormonok miatt, hogy éjfélig sokan aludni sem tudnak. Ha papírforma szerint nézzük, akkor a 8 óra lenne a minimum, de hogy a kivitelezés hogy fog zajlani, azt majd meglátod :)
2/8 anonim válasza:
Emberfüggő, valakinek elég az 5-6 óra alvás, valakinek meg 8-9 óra kell.
Én 13 évesen 6-kor keltem és éjfél körül feküdtem, nekem ennyi elég volt.
3/8 anonim válasza:
Este 10 körül ágyban lenne a helyed.
4/8 anonim válasza:
Én még 20 évesen is szeretek 10 órát aludni, azonban egyetem mellett sokszor csak 6 óra fér bele és az is kibírható, hosszútávon is.
Mindenkinek más az alvásszükséglete, neked kell kitapasztalnod, hogy te mennyivel éred be. Anno voltak olyan barátaim a korodban akik 6 óra alvással simán megvoltak és voltak olyanok is, akik 8 órát aludtak és még egy délutáni alvás is volt a napi rutinjukban.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Hogyha még valaki akar válaszolni az megteheti,várom szeretettel! :)
2015. jún. 15. 17:50
6/8 A kérdező kommentje:
Hogyha olyan 21.30 -22.00 között fekszek le akkor az úgy kb. jó?
2015. jún. 15. 17:51
7/8 anonim válasza:
Nagyon örülök ha ti megtudjátok csinálni, hogy azt mondjátok 9kor alvás és akkor 9kor alszotok is xd
Akkor menj aludni amikor álmos vagy, akkor kelj fel amikor kipihented magad. Thats all.
8/8 anonim válasza:
Kinek mennyi. Nekem most perpillanat úgy megy, hogy éjfélig nem tudok aludni. Majd éjfél után forgolódás wc-re kimegyek iszom vakarózom... fél egykor elalszok és 6:45-kor kelek fáradtan. De ha 1-kor fekszek le és 10-ig alhatok nekem az a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!