Szerintetek felelőtlenség elengedni a 18 éves lányomat az Ozora fesztiválra a barátjával?
Érdekes a megfogalmazása a kérdésnek.
Mi az hogy "elengedni"?
18 éves, nagykorú, oda megy ahova akar. Nincs olyan hogy nem engeded el, pontosabban van, csak azt "személyi szabadség korlátozása" nevű bűncselekménynek hívják. Neked tuidomásulvételi jogod van, bejelentette hogy elmegy, és te vagy rábólintasz, vagy lekiabálod a fejét, de nem akadályozhatod meg, nincs hozzá jogod.
(11-nek: ez igaz. Viszont ahhoz van joga, hogy kitegye a lakásból, mint macskát sz.rni. ;))
Ha nagyon drogozni akar úgy is fog, máshol is. Ez is igaz, de azért nem kéne még plusszban is kockáztatni..
Ha ismeri a barátját és megbízik benne, akkor viszont nincs probléma-csak aztán jól ismerje :)
Sokan mondanak véleméyt itt, de ahogyan látom ezek a véleméyek nélkülözik a szilárd tényeket.
2009-óta járok fesztiválokra, nem csak az Ozorára. Fesztiválon mindig van drog, az összesen. A média sugallatával ellentétben nem nyomják rá az emberre.
Soha semmilyen drogot nem szedtem, életemben nem szívtam el egyetlen füves cigit sem és tavaly sem akartam, így nem drogoztam. Ennyi.
Nem kellene lejáratni az Ozorát csak azért, mert néhány embernek nem tetszik. Ugyanúgy van drog a Szigeten, Volton, MagyarSziget-en, mint itt. Sőt, ezeken a helyeken több van, csak azok valahogyan nem kerülnek be a hírekbe.
Tavaly egész családok voltak kint, kisgyerekkel. Nagyrésze az Ozorásoknak külföldi.
Én azt mondom, hogy nyugodtan engedd el. Nem a fesztiváltól függ, hogy a lányod mit fog ott csinálni, hanem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!