Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom nagyon izzadékony. Mit...

Lányom nagyon izzadékony. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

14 éves lányon nagyon izzadékony. Felvesz egy felsőt kb. 1 óra múlva nagy izzadsàgfolt van a pólóján és izzadság szaga van. Minden nap fürdik, hasznàl dezodort (több fajtát is kiprobáltunk). Mi lesz tesi órán? Ott már futnak leizzadnak.

Megyünk vérvételre is de addig mit csináljuk? Még ballagásra is meghivtak minket, ott is meleg lesz és akár 4-5 órát kell lennie abba a felsőbe

Mit tegyünk? Őt is zavarja

2015. jún. 7. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Solutio antisudorica. Gyógyszertárban kapható, állandó használatra nem javasolt, de időszakosan nagyon jó.
2015. jún. 7. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon izzadékony vagyok, nekem egyetlen női izzadásgátló jött be, a Fa Floral Protect (Poppi and bluebell) 48 órása, viszont férfi stiftek közül sokkal több jót fogtok találni! Gondolom kevésbé zavaró egy férfi illat, mint az izzadságszag!
2015. jún. 7. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Ez érdekes, mert én pl nem vagyok izzadós, de a Fa dezodorok nekem kb semmit nem értek, mintha be sem stifteztem volna magam. Nekem pl a Rexona vált be. De ha ennyire izzadós lehet a gyógyszertárban kéne érdeklődni valami speciális után.
2015. jún. 7. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt a problémám 14 éves koromtól, nekem az Exodor izzadásgàtló vált be, még a Solutio Antisudorica sem... Szerintem próbálja ki, kb 1 hét után már elmúlt az izzadásom, napi 1-2x hasznàltam. Azóta ha előjön az izzadás, 3 napig használom és megint nyugi van pár hétig :)

17/L

2015. jún. 7. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

"a Fa dezodorok nekem kb semmit nem értek, mintha be sem stifteztem volna magam"

Nekem se, csak az az egy , amit leírtam. Nem tudsz olvasni?

2015. jún. 7. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Detto. 15 vagyok pláne lány de rettentően izzadok. Nagyon fonton ,hogy milyen anyagú felsőket hord ,hogy ne kezdjék ki a bőrét(nekem egy rossz anyag is előidézi az izzadást.

Jelenleg egy gyógyszertárban kapható (Eucerin) izzadásgátlót használok ami nem rossz (nem tökéletes , de amíg nincs jobb megteszi).

Illetve lehet ,hogy lelki háttere van. Nekem akkor kezdődött jobban amikor ősszel bekerültem gimibe és sokat stresszeltem a tanulás miatt és az órákon.

2015. jún. 8. 14:21
 7/8 anonim válasza:
budoskek vagytok?:D
2015. jún. 8. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a stift működik és a fekete ruha, azon nem látszik a folt.
2015. jún. 9. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!