Miért lett egyre több az ilyen gondolkodású kamasz, fiatal felnőtt? Vagy csak ide járnak ilyen sokan ilyen gondolkodással?
Egy példa:
Ha egy ló nincs nevelve, és nincs fékezve,nincs törődve vele, nem kap szeretetet hamar kezelhetetlen állat lesz belőle, és hamar elpusztul.Csak idő kérdése.
Ééééés ismét itt az aktuális "bezzegazénidőmben"-kérdés. Mindig is voltak deviáns viselkedésű kamaszok, most is, a te idődben is, 200 évvel ezelőtt is stb.
Régen is puffogtak a kamaszok a szüleikre, csak akkor barátoknak, naplóba írva stb tették ezt (ahogy most is, kiegészülve az internet anonimitásával), aztán belátták, hogy nem feltétlen szívatni akarták őket a szüleik (a mostaniak is majd belátják ezt). Fogadni mernék, hogy te is puffogtál rájuk időnként magadban, csak már elfelejtetted :)
Itt az oldalon főleg a szélsőségekről vannak kérdések, ami torzítja is a képet, hiszen nem sűrűn láthatsz olyan kérdést, hogy "az én fiam/lányom rendesen tanul, sportol, nem jár bulizni, csak a barátaival beszélgetni, játszani, ugye ez normális?" :)
20/F (remélem, később se fogok beleszállni a bezzegazénidőmben-szólamokhoz... :D )
Sokszor nekem se tetszik itt egyes kamaszok/fiatalok gondolkodása, írása. Ha valaki a válaszában nem nekik ad igazat, hanem a szüleiknek, akkor mennek is a lepontozások.
DE! Vannak itt kamaszok akik szépen beszélnek a szüleikről, csak van valami problémájuk amire itt keresik a megoldást. És akkor jön sok bunkó kommentelő, aki beszólogat nekik, pedig semmi rosszat nem tettek, csak tanácsot kérnek valamiben.
én speciel rühellem anyám, de meg van az oka is.. anno gyámügyesek elküldtek minket pszichológushoz, aki megmondta h csak addig bírjuk ki valahogy, amíg 18 leszek, utána úgyis elmegyek.. de meg is van az oka, hogy ennyire utálom..
amikor 16 voltam összejöttem barátommal, elmondtam anáymnak, aki erre válaszul elkezdett újságpapírt szórni a szobám közepére (persze előtte bezárta az összes ajtót kulcsra) és felgyújtotta.. ha nem bakancsban vagyok, hogy el tudjam taposni leég az egész ház.. mindezt azért, mert hogy "ő nem egy ekkora büdös k****t akart nevelni, hogy 16 (majdnem 17) évesen bepasizik (teszem hozzá, akkor még le se feküdtem vele, csak moziba mentünk meg cukrászdába meg a parkba sétálni..
és ez csak egy példa.. volt itt minden.. beteg voltam, de bent maradtam koliban és csak TZket mentem be megírni (köszönöm, a többi órát kihagyom 40,2 fokos lázzal..)és nekiállt üvöltözni amikor pénteken hazajöttem, hogy tuti nem voltam beteg, hanem korábban hazajöttem és a barátomnál "kurvultam" majd nekem jött, hozzávágott a szekrényhez, zárakat cserélt, hogy nem megyek sehova, de még az ablakokról is leszedte a kilincset..
volt még több is.. de szerintem ez is elég ahhoz, hogy az a pár ember, aki a gyereket hibáztatja rájöjjön, hogy van hogy a szülő a hibás..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!