Nálatok milyen volt a 8. osztály?
15 éves leszek szeptemberben és akkor leszek 8.-os (NEM buktam). Új iskolába fogok kerülni ezért is félek.
Nálatok hány évesek voltak az osztályba? Én úgy vettem észre hogy átlagban 13-14 évesek, attól félek hogy én már "nagyobb" vagyok ők pedig még komolytalanok. Szerintem ez az 1-2 év elég sokat számít ebben a korosztályban
Hányan voltatok egy osztályban?
Lányok, fiúk mennyire komolyodnak meg 8.-ra?
Mennyivel nehezebb a tanulás mint 7.-be?
Hány óra volt egy nap?
Miyen órák voltak? Úgy tudom lesz média. Ott mit csinálunk? Talán lesz etika is vagy hittan
Kérlek írjátok oda hogy milyen iskola. Az enyém barátságos, családias majdnem 400 fős suli lesz. Megyeszékhely.
Köszönöm
-13-15-ig terjed(nálunk)
-30 fő
-változó, az osztály nagy része még komolytalan, de van aki már megkomolyodott
-nekem nem volt nehezebb, másokkal nem beszélgetek erről(jobban meggondolva, nem is igazán beszélek, csak ha muszáj)
-5-6
-irodalom, nyelvtan, ének, rajz, tesi, infó, töri, idegen nyelv, matek, fizika, kémia, biosz, föci
-kb 300-400 fős iskola, városban(Budapest) a legjobbak között van
Nem hinném, hogy túl bőbeszédű leszek, de azért válaszolok.
1.) 13-14 évesen kezdtünk, és 14-15 évesen ballagtunk
2.) 19-en voltunk
3.) Semennyire (max. annyiban, hogy páran már sminkelnek és buliznak/isznak/cigiznek/stb, de nem hinném, hogy ezt komolyodásnak lehetne nevezni)
4.) Könnyebb. Általánosban a 7. a legnehezebb év szerintem.
5.) Hetente 2x volt 6 óránk, és hetente 3x 7 óránk.
6.) Nekünk azt hiszem pont ugyanolyan óráink voltak, mint 7.-ben, csak eltérő óraszámban.
7.) Kisvárosi suli, kb. 400 fővel.
Köszönöm :)
Megtaláltam a taneszközlistát, rengeteg dolog kell :O
Átlagban 13-14, de nekem pl volt több osztálytársam is, aki már 15 volt, mert oviban visszafogták, vagy megbuktak, sőt volt egy lány aki 16 volt, de nem volt ebből semmi probléma és remekül kijöttünk.
A te esetedben igazából inkább attól tartanék, hogy új iskola és már egy összeszokott közösségbe kerülök be, szóval igazából nem az életkorod számít, hanem hogy új vagy és mennyire vagy nyitott illetve ők mennyire befogadóak. :)
Mi 22-en voltunk, abból 8 fiú, 14 lány.
Emlékeim szerint nekem a 7. nehezebb volt mint a nyolcadik. Nyolcadikban egyedül a felvételi volt az, amire úgy komolyabban készültünk, vagy komolyabban ráparáztunk. :D Egyébként tök felesleges izgulni miatta, oké én már könnyen beszélek, de az érettségiről is ugyan ezt mondják és tényleg igazuk van, attól hogy izgulsz nem lesz jobb.
Átlagban 6óránk volt, egyik héten egy nap volt8, másik héten meg két nap 7 óránk. De ebben benne voltak ilyen előkészítő órák és egy fizika korrepetálás is amire az egész osztály járt :DD Amúgy ugyanolyan óráink voltak mint hetedikben.
Amúgy ne félj attól, hogy sok órád lesz, mármint nem kell, hogy félj tőle. Középiskolában úgyis sok lesz.. pláne ha olyan helyre mész. Nekem pl. minden nap 7-8 órám van/volt, most érettségiztem.És ebben nincsenek benne a fakultációk. 11.-ben volt egy olyan félévem, hogy volt 0.órám és 9. is, szóval 10 óra. :OOOO
Médián nekünk is volt, de a rajz tanár tartotta, így átlatában rajzoltunk vagy pedig filmet néztünk, vagy egyszerre a kettőt. Etikán csak beszélgettünk, hittanunk nem volt, csak alsóban lehetett járni.
Kisvárosi iskolába jártam, elég erős volt, 300fő.
Bármi kérdésed van nyugodtan írhatsz privátban. :)
15. válaszoló vagyok :) a füzetes témát kifelejtettem, szerintem matekra meg magyarra megéri nagyot venni, a többire nem. :)
Amúgy szerintem 3,78-cal nem éri meg gimibe menni, mert ha már ezt 3-4 órás tanulással éred el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!