Nálatok milyen volt a 8. osztály?
15 éves leszek szeptemberben és akkor leszek 8.-os (NEM buktam). Új iskolába fogok kerülni ezért is félek.
Nálatok hány évesek voltak az osztályba? Én úgy vettem észre hogy átlagban 13-14 évesek, attól félek hogy én már "nagyobb" vagyok ők pedig még komolytalanok. Szerintem ez az 1-2 év elég sokat számít ebben a korosztályban
Hányan voltatok egy osztályban?
Lányok, fiúk mennyire komolyodnak meg 8.-ra?
Mennyivel nehezebb a tanulás mint 7.-be?
Hány óra volt egy nap?
Miyen órák voltak? Úgy tudom lesz média. Ott mit csinálunk? Talán lesz etika is vagy hittan
Kérlek írjátok oda hogy milyen iskola. Az enyém barátságos, családias majdnem 400 fős suli lesz. Megyeszékhely.
Köszönöm
Köszönöm
Én is attól félek hogy egy nap több mint 6 óra lesz. Többet kell tanulni mint 7.-be?? Tavaly naponta 3-4 órát tanultam :( Meg az előző suliba a lányok folyamatosan hisztiztek, nyavajogtak mert iskolakört kellett futni. Elkényeztetett p.csák voltak. Remélem azért nem leszünk 30-an max. 25-en. Nyáron azon leszek hogy eldöntsem hova szeretnék menni, anya a gimit erölteti ami nagyon erős nekem viszont a tavalyi évvégi átlagom 3,78 :(
Amúgy én SNI-s vagyok de viszont rendes iskolába fogok járni
A füzet dolog tanártól függ, van aki kicsit kér, van aki nagyot...szerintem magyaron éri meg csak kis füzetet használni, mivel minden más füzeted betelne,ha kicsit használnál.:)
Sulikörök persze, hogy lesznek, ebben az évben érkezett meg az új sportfelmérés, ami miatt extra feladatokat is el kell végezni, pl. ingafutás.
Figyelj, idióta nyavalygós lányok mindenhol lehetnek, ez nem iskolától függ!:)
Szia!
A felvételi időszak lesz nehezebb, de ha rendesek a tanáraid, akkor matekból és magyarból csak arra fogtok koncentrálni.
1: Mi 14-15 évesek vagyunk, és mindenki komoly, illetve van 1-2 drága emberke akik eléggé... Nos olyanok amilyenek, de azokkal nem nagyon törődünk ha nem kell.
A tanulás a tanáraidtól függ tényleg, hogy tudják leadni az anyagot. Én tiszta hülye vagyok föciből, és töriből, de mégis 5-ös vagyok, mert jól adják le az anyagot.
2: Nekem most van egyszer öt órám, háromször hat órám, és egyszer hét órám van. De én tagozatos is vagyok az egyik tantárgyból, így emelt óraszám.
3: A médián ha olyan tanárt kaptok ki, filmeket fogtok nézni egész évben. Mint mi! Ha szerencséd van, nem fogja megnézetni veletek A tanu című filmet, meg ilyesmiket.
4: Etikánk nekünk tavaly volt, és beszélgettünk különböző témakörökről, pénz, hatalom, és satöbbi. Mindenki szerette az etikát szinte. Hittant nem tanultunk.
5: Nem árt venni nagyobb füzetet, mivel eléggé sokat fogtok írni, én nagyon kis betűkkel írok, de ez már a harmadik füzetem matekból, illetve ugyan ez más tantárgyakból. Bár ez tanár függő is, hogy mennyit irat a füzetbe, de nem árt.
( Ajánlom a "pigma" füzeteket, mivel jó anyaguk van, strapabíró, és sokkal jobb minőségű a papír anyaga. Élmény bele írni tényleg. :D )
Szia!:)
1)Nálunk igazából már többen betöltötték a 15-öt viszont vagyunk olyanok akik még most töltötték a 14-et és vannak akik nemsokára fogják a 05-öt.
2)Mi 31-en vagyunk. 19 fiú,12 lány.
3)Van aki megkomolyodik,de van aki nem. Igazából a lányok kicsit komolyabbak.
4)Szerintem a felvételi miatt nehezebb. Én a tantárgyakat könnyebbnek érzem, mint tavaly, viszont a felvételi miatt elég sokat kellett tanulni.
5)Vegyes. Igazából nekünk először kitalálták h legyen 8 óránk hétfőn, de addig sakkoztak az rarenddel,míg most ott tartunk h az osztály egyik elének pénteken úgy van 7órája, hogy az 5.-6. lyukas. Szóval minden nap 6-7óránk van.
6)Nekünk nincs sem média,sem hittan.
7)Szerintem első hétre ne vásárolj csak 1-2füzetet, mert valószínűleg elmondják a tanárok, hogy szerintük melyik a jobb (legalábbis nálunk mondták), ha viszont nem akkor pedig látod majd, hogy a többség milyet vitt és aszerint vásárolj be.:)
- 14-15 évesek vannak az osztályban, a második félévben sokan betöltik a 15-öt, nem kell ez miatt aggódnod, nálunk nem jelent semmi problémát, hogy valaki alig 14, más meg már bőven 15.
- 31-en vagyunk, 19 lány és 11 fiú. Emiatt azért van klikkesedés, de szünetekben szinte minden klikk együtt lóg. Szóval jó az osztály.
- Lányok azért már komolyabbak, de azért ez nem jellemző mindenkire, hiszen van még kavarás a lányos csapatoknál..
Fiúk. Hát ma helikoptereztek (khm:D) a vizes üveggel és locsolták a lányokat, szóval abszolút hülyék még, de nagyon szeretem őket:D Bár van 1-2, aki vérbeli nyomorék, de jófejek:)
- Számomra ez csak néhány tantárgynál észlelhető. Nekem nehezebb volt a matek, biosz, nyelvtan (azt hiszem ezt írták is), de összességében, nagyon keveset tanultam ebben az évben. A töri és a föci nekem sokkal érdekesebb. Nem tudom, de a nyolcadik könnyebb volt, pedig a felvételi, ballagásos mizériával sokkal több stressz volt rajtam/rajtunk, de senki nem roskadt bele a tanulásba.
- Háromszor van hat óra, egyszer hét, egyszer öt.
- Nekünk nem volt média, etika, hittan.
- Kisvárosi általános iskola, kevesebb, mint 200 fős. Szeretek suliba járni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!