Hány osztály van nálatok egy évfolyamban?
Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy milyen rohadt sokan vannak, általános suli és több, mint 100 gyerek, évfolyamonként 4-5 osztály, stb. Az én iskolámon kívül még nem is láttam olyat, ami annyira kicsi lenne, mint a mienk (205 gyerek), 1 évfolyamban csak 1 osztály van. Van rajtam kívül valaki, aki kicis suliba jár?2011. jan. 6. 19:43
1/29 anonim válasza:
Én középiskolás vagyok, több mint 1000 diákkal.
Egyik éven 4 osztály indítanak, másik évben 5 osztályt.
2/29 anonim válasza:
ugyanez van velünk is
200 gyerek az iskolában minden osztályban 1 évfolyam
hogy bírnak 4-5 osztályt összeszedni?meg 1000 gyerek 1 iskolában??
3/29 anonim válasza:
utolsó vagyok én se láttam még mondjuk idén ballagok 14/f
4/29 A kérdező kommentje:
És hol laksz utolsó? :P
2011. jan. 6. 20:00
5/29 anonim válasza:
Van kettő 1.osztály,kettő 2. osztály , kettő 3. osztály , kettő 4. o., kettő 5. o, kettő 6.o , kettő 7.o, kettő 8.o :) 880an vagyunk a suliban;)
7/29 anonim válasza:
2 első
2 második
2 harmadik
2 negyedik
2 ötödik
1 hatodik
2 hetedik(mi vagyunk 15-en a b-sek 13-an..)
2 nyolcadik
330an vagyunk.
8/29 anonim válasza:
Eddig 5 évfolyam , de később több lesz , mert sok osztály bomlik idegenforgalomra és vendéglátásra.
9/29 anonim válasza:
Hű, én inkább meg sem szólalok. xD
A város főgimijébe járok, rengeteg gyerek jár ide. :D Nálunk 10 osztály van évfolyamonként, ugye 9.-től 12.-ig. Meg még van egy pár 5.-8. osztály is, vagy 6 összesen, ezt nem tudom pontosan, meg azt se, hogy ők mit keresnek egy gimibe...
10/29 anonim válasza:
Általánosba járok még, minden évfolyamban 5 osztály van. :D
1370 gerek jár ide. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!