Hány osztály van nálatok egy évfolyamban?
Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy milyen rohadt sokan vannak, általános suli és több, mint 100 gyerek, évfolyamonként 4-5 osztály, stb. Az én iskolámon kívül még nem is láttam olyat, ami annyira kicsi lenne, mint a mienk (205 gyerek), 1 évfolyamban csak 1 osztály van. Van rajtam kívül valaki, aki kicis suliba jár?2011. jan. 6. 19:43
11/29 anonim válasza:
nálunk minden évfolyamon két osztály van.. álltalános iskola.
12/29 anonim válasza:
Az én sulim általános iskola és gimnázium, az általánosban 1-1 osztály van, gimiben mindenhol 2. Nem nagy iskola.
13/29 anonim válasza:
náunk 3 osztály van de van olyan évfolyam ahol csak kettő; de most idén újra három. hozzánk kb. 600an járnak.
14/29 anonim válasza:
Nálunk van:
három 1.osztály
három 2.osztály
három 3.osztály
három 4.osztály
kettő 5.osztály
kettő 6.osztály
három 7.osztály
három 8.osztály
Eredetileg évfolyamonként 3 osztály indul, de az 5.-esek és 6.-osok szét lettek osztva, mert sokan buktak.
Kb 800 gyerek jár a suliba, és ez a város legkisebb általános iskolája. 3 suli van összesen a városban, a másik 2 iskolában évfolyamonként 4 osztály van.
13,5/L
15/29 anonim válasza:
Mi gimibe 600-700an vagyunk kb.De itt vácon a legnagyobb suliba úgy 1800-1900an járnak.
16/29 anonim válasza:
Hát... Évfolyamonként 3, de 12-ben jelenleg 5. És úgy kb 800-an járunk ide.
Általánosban évfolyamonként egy osztály volt, mikor nyolcadikos voltam, még két nyolcadik volt, viszont nem volt első osztály. 140-en jártunk oda, mindenki ismert mindenkit. :'D
17/29 anonim válasza:
ahova n járok (igaz szakképzésre már) kb 10 osztály van szinte mindegyik évfolyamon..szoval rengeteg:D
18/29 anonim válasza:
Nálunk 1-2 osztály van évfolyamonként, de mivel a testvérsuli osztályai is hozzánk tartoznak, úgyhogy összesen 4-5
19/29 anonim válasza:
Nálunk 5 osztály van évfolyamonként,és nagyon sokan vagyunk :D
20/29 anonim válasza:
2. vagyok akinek mondtad
Debrecenben van az iskola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!