Szerintetek nyugodtan mehet koleszba?
Kérdezted, mi válthatja ki. Én hosszan tartó bántalmazásra, megfelelési kényszerre gondolok.
A szüleivel milyen a kapcsolata? Nem lehet, hogy (titokban) ők bántották? Mert szerintem régóta tartó bántalmazás válthat ki akkora depressziót, hogy vagdossa magát. Tehetetlenséget és elfojtott haragot érez aki ilyet csinál.
Lehet, az önértékelésével is gondok vannak. A táplálkozási zavaroknak ez az alapja. Vagy teljesítménymániás (esetleg a szülei azok), vagy a külsejével nincs megelégedve.
Szerintem engedjétek koleszba, de csak azzal a feltétellel, ha ott bántják, bármikor hazajöhet. Ha egy kicsit kiszabadul otthonról, talán jobban érzi magát, és megerősödik lelkileg.
(Ennyiből, mint amit leírtál, biztosat nem tudok mondani, csak találgatni, de remélem így is segítettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!