Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel tud menőzni egy tini...

Mivel tud menőzni egy tini (17), iphone? Bankkártya? Ezeken kívül?

Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 23:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
diákmunkával, szorgalommal és jó tanulmányi eredménnyel, szófogadással.
2015. máj. 10. 10:22
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Az Apple cuccok szerintem is (iPhone, iPad stb.). Drága ruhák, cipők, ékszerek, táskák. Esetleg koncertjegyek. Autó...bár mondjuk ez elég durva lenne. Esetleg wellnes, utazás. Valamilyen különleges háziállat.
2015. máj. 10. 10:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Külföldön nincs semmi különbség az Iphone és a sima mobiltelefonok között. A többségnek iphone 5-6, meg galaxy 5-6 van a környezetemben, mégis csak egyszer merül fel, hogy kinek milyen telefonja van, amikor észrevesszük, hogy új mobilja van. Akkor megmutatja, megnézzük, ennyi. Tabletekkel szintén ez van, nekem mondjuk nincsen, de semmi hátrányom nincs ebből. Bankkártya pedig eléggé érdekes. Mert simmán lehet hogy használod-használod hogy "menőzhessél", csak éppen közben lenullázod, és ottmaradsz pénz nélkül.

Nálunk az iskolában (külföld, magániskola) leginkább a jegyeinket szoktuk a másik orra alá dörgölni :DD Mivel mindenki másból nagyon jó, ezért nincs az. hogy valakinek ne lenne lehetősége ezt megcsinálni.

Szóval az, hogy mivel lehet menőzni, függ nagyon a környezettől, országtól, az osztálytársaktól/barátoktól.

2015. máj. 10. 11:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Bankkártya? Ne viccelj. XD 12 éves korom óta van bannkártyám, de ez rohadtul nem menő, ma már szinte alap.

Az iphone sem menő, sok embernek van, használtan olcsón lehet venni 5/5C/5S-t, de sokan vesznek 6/6 Plust is, de ettől még nem lesznek menők.

2015. máj. 11. 14:07
 15/22 A kérdező kommentje:
csak sajnos van aki a pénztől(cuccoktól)menőnek érzi magát.....(mint az anyja.....és úgy látom,ez tetszik is a nagylánynak..)
2015. máj. 11. 14:45
 16/22 anonim válasza:
Szerintem ebben az ügyben az anya a ludas.Ha nem tudja megtanítani a lányának hogy nem felszínes dolgok számítanak hanem a személyisége akkor az sajnálatos.Szerintem a lányt sokkal jobban elfogadnák/ befogadnák egy normális közőségbe ha saját magát adná és nem pedig olyan dolgokat mutatna amitől úgy nevezett "barátokra" tesz szert mert akik csak a menő dolgai miatt barátkoznak vele szinte biztos hogy az első alkalomba hátba döfik. Szóval szerintem inkább adja magát és aki így nem fogadja el az magára vessen.:)
2015. máj. 11. 15:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Kiemelkedő tudással bármiben. Pl. egy-két nyelvvizsga, stb.
2015. máj. 12. 05:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Mű köröm,mű mell,mű szempilla,ajakfeltöltés,fenékimplantátum,kozmetikai tetoválások,haspóló,szár nélküli sort,platformos cipő,ezek a nyerő menő csajos dolgok.Ezekkel tud menőzni,tutira fel fognak figyelni rá,tehát a külföldi anyukát ezzel biztosan űbereled.De szerintem kár ezzel foglalkoznod.
2015. máj. 12. 14:34
 19/22 anonim válasza:
hú előző amiket felsoroltál azok tényleg nagyon jó dolgok:D:D mondjuk elektronikai eszközökhöz képest pöppet drágábbak... :D
2015. máj. 12. 19:13
 20/22 Kanonok válasza:
Ha műszaki cikekkel akarsz,akkor BlackBerry Passport!Nekem is az van s megnéznek ha telefonálok!De inkább headseten telefonálok!Meg nekem a blackberry ami bejön!Csak ezért vettem!Szoftverezem,függetlenítem ha behozott stb...De ha a mai világba ez lenne a menő amit írtál,az elég gáz!Menőzni vagy kitűnni,akkor lehet ha van egyéniséged!Stílus s nem a divatra értem!Ha több szakmád van se érdekli senkit!Iphone szar,bankártya mindenkinek van!Menőzz ha tele vagy egyedi ékszerrel,van egyéniséged,s értesz dolgokhoz!De sajna hiába e sok minden,ha mai világba ezek a menők:Telefon,kocsi,bombázó de buta csaj,sok pénzed,és sok roma ismid van/Nem vagyok rasszista/De ez az igazság!Ja s bömböltesd a hamar felejthető zenèt mindenhol!Sajna ez ma a menő!
2015. máj. 13. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!