Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel tud menőzni egy tini...

Mivel tud menőzni egy tini (17), iphone? Bankkártya? Ezeken kívül?

Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 23:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kiemelkedő tehetséggel valamiben, pl. zenei területen vagy sportban. Ehhez persze nagy szorgalom is kell.
2015. máj. 9. 23:22
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

elsőt csak kiegészíteni tudom, emellett nem drogozik, nem issza le magát és nem járkál haza terhesen. szerintem ma már ezek is tök menők ;)

na meg sport minden mennyiségben, ahhoz ráadásul szép izmok, jó alak is dukál :)

2015. máj. 9. 23:24
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ kinek akarsz menőzni.

Az érettebb korosztály már azt is szereti, ha kitűnsz a tömegből a normális viselkedéseddel. Sőt, azok bármi tevékenységedért jobban elismernek.

A saját/fiatalabb korosztály csak arra lesz vevő a fent említetteken kívül, hogy szét vagy gyúrva, vagy hippi vagy, vagy gitározol, vagy úgy nézel ki, mint egy csöves...és gitározol :D

De egyébként tényleg, ez a menő náluk.

2015. máj. 9. 23:30
 4/22 anonim válasza:
91%
Azzal ha jó alakja van, sportol, és elég önálló ahhoz hogy egyedül intézze a dolgait. Ha új tárdaságokban is könnyen megtalálja a közös hangot másokkal, vicces és lehet rá számítani.
2015. máj. 9. 23:33
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
Az értelmes felfogásával, gondolkodásával, de ha egy ilyen kérdést kiírtál, akkor te ezekkel nem rendelkezel szóval vegyél Iphont azzal talán sikerülni fog te idióta. :D
2015. máj. 10. 00:21
 6/22 anonim ***** válasza:
87%

Én tinikoromban azokra néztem fel kb ámulva, akik nagyon szépen játszottak valami hangszeren, vagy nagyon jók voltak valami sportban. Számomra az etalon az az osztálytársam volt, akit bármilyen sportba állítottál be, nagyon jól boldogult vele. Kosarazott, kézizett, focizott, futott, úszott, floorballozott, röpizett, a felméréseket ötösre csinálta, engem lenyűgözött :D

Soha nem érdekelt, kinek milyen telefonja van, vagy bankkártyája.

Most azokat csodálom, akik átmennek a tárgyakból egyetemen :D

Aki telóval próbál menőzni, az szerintem csak nagyon ciki.

21/L

2015. máj. 10. 00:33
 7/22 anonim válasza:
95%
szerintem nem ezekre a válaszokra számított a kérdező, hanem sokkal inkább megvásárolható, villantásra alkalmas dolog felsorolására :))
2015. máj. 10. 02:41
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

kérdés inkább az h mennyire akarsz felszínes lenni

mert ha ez a cél akkor ezekkel jó úton haladsz

csak kérdés h 30 évesen mi lesz veled ...

2015. máj. 10. 08:39
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!párom leánya velunk el.mi nem vagyunk hive Ennyire az ilyen dolgok a.anyuci viszont külföldről ezekkkel kabitja.kíváncsi voltam.mi jöhet meg?
2015. máj. 10. 08:54
 10/22 anonim ***** válasza:
71%
Ja, akkor írom: Minden, ami I-jal kezdődik (tab+kiegészítők, telók), bankkártya még nem szerepelt, de drága ruhák (értsd: 30+ezer), autó, robogó
2015. máj. 10. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!