Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire normális hogy 14...

Mennyire normális hogy 14 évesen NEM sminkelem magam?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre hogy a korosztályomból szinte mindenki sminkeli magát. Alapozó, szempillaspriál, szemceruza stb. Én max. az alapozót tudom elviselni. Szerintem így is szép vagyok. Anya is mondja hogy sminkeljem magam mert szebb lennék, mert ő is festi magát, mert a 14 évesek már sminkelnek stb. Nem szeretnék k.rvát csinálni magamból.

Ugye ez normális és nem én vagyok ennyire "furcsa"?

2015. máj. 7. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Használok alapozót, púdert, pirosítót, szempillaspirált, szemhéjtust, rúzsokat és szemceruzákat is. Természetesen nem egyszerre. Ettől tán qurva leszek 14 évesen?:) Hát aranyom ki kell ábrándítsalak, nem. Szűz vagyok. Ugyanolyan szép vagyok sminkel mint smink nélkül, egyszerűen csak van mikor az ember lánya jobban érzi magát sminkben. Embere válogatja, van aki nem szeret sminkelni még 30 évesen se.

"Ugye ez normális és nem én vagyok ennyire "furcsa"?" Értelmetlen és provokatív kérdés. SEMMI probléma nincs a sminkeléssel, SEMMI probléma nincs azzal se, ha valaki nem sminkel.

Ugyanakkor, erősen függsz mások véleményétől ha még a gyakorira is kiírsz egy olyan kérdést amiből van száz ugyanilyen. Amivel már annál inkább kezdened kéne valamit, mert ezzel az életben nem jársz jól.

2015. máj. 8. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

én nagyon szeretek sminkelni, szoktam néha műszempillát, különböző rúzsokat... és nem nézek ki k@rvásan, csak van egy érdekes stílusom (és nem akarok senkinek se tetszeni, magamért sminkelem magam, meg vagyok igényes). megértem azt is, aki nem szereti, taszítja, nem érdekli, egészségére. amíg nem néz ki igénytelenül, addig oké.

15/L

2015. máj. 8. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen normalis :)

18/L

2015. máj. 9. 03:28
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

én is utálom magamon a sminket. 3 dolgot bírok elviselni össz:

-szempillaspirál

-szájfény

-rúzs

2015. máj. 9. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy sminkelsz nem feltétlen csinálsz magadból k.rvát. Egyébként szerintem nem furcsa. Ha te meg vagy magaddal elégedve smink nélkül is és szépnek tartod magad, akkor szerintem ne sminkelj. Egyébként is ráérsz majd később a ráncok eltüntetésére sminket használni :) Én 18 vagyok és nem sminkelek. :)
2015. máj. 10. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:

14 évesen felesleges szerintem még a smink, ha állandóan naponta használják. nem maradtál le semmiről, itt vagyok lassan 18 éves fejjel,és ugyan nővérem tanított meg sminkelni tavaly nyáron, mikor itthon volt Németből. mondta h sminkeljek minden nap, de azért az sztem sok. 5-6 év múlva azért meglátszana rajtad . alkalmakkor, ünnepségekre lehet, de nem must have tartozék. :)

(megjegyzem, engem ijesztően hat, amikor barátnőm a kihúzott szempilláival pislog rám. olyan ijesztp xD)

2015. máj. 13. 20:55
 17/17 anonim válasza:
12 éves vagyok az osztályba vagyunk kb. 20-an. Felsőtől kezde sminkelem magam a suliba, és a 20 emberből 8 nagyjából! Úgyhogy...
2015. máj. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!