Mennyire normális hogy 14 évesen NEM sminkelem magam?
Azt veszem észre hogy a korosztályomból szinte mindenki sminkeli magát. Alapozó, szempillaspriál, szemceruza stb. Én max. az alapozót tudom elviselni. Szerintem így is szép vagyok. Anya is mondja hogy sminkeljem magam mert szebb lennék, mert ő is festi magát, mert a 14 évesek már sminkelnek stb. Nem szeretnék k.rvát csinálni magamból.
Ugye ez normális és nem én vagyok ennyire "furcsa"?
Nyisd ki kicsit jobban a szemed, és nézz egy kicsit szélesebb körben szét!
Nők egy jó része, nemhogy 14 évesen, de egész életében se sminkel, csak max. alkalmakra!
Mennyire normális az, ha valaki szőkére festeti a haját?
Valószínűleg azért sminkelnek mert jól áll nekik. Ha tényleg szép vagy akkor neked nincs szűkséged rá, de sok lányon tényleg sokat dob a smink.
Ettől nem leszel Qrva. Ennyi erővel ne hordj szűkített farmernadrágot, csak garbót vegyél.
Úgy utálom, hogy valaki kiakarja forgatni a dolgokat, hogy ő a normális mert kevesebbet foglalkozik a külsejével, aki pedig többet az máris ri*banc meg Qrva.
Igenis sok lány nagyon szép sminkel.
Szerintem te ezt még nem tartod fontosnak. A többi lány már valószínűleg tetszeni akar a fiúknak. Itt megint jön a leoltás, hogy 14 éves ne akarjon pasizni.
Szóval a támogató válaszok nagy részét azért fogod kapni, mert akinek csúnya lánya van az nem fog pasizni, és így érvényesül azoknak a szülőknek az akarata akik 18 éves korig nem akarnak pasit a lányuknak.
"A többi lány már valószínűleg tetszeni akar a fiúknak."
Mert aki nem sminkel, az nem is akar tetszeni a fiúknak, mi? Marha logikus.
Mintha természetes szépséggel nem is lehetne hódítani...
Mintha a smink egyenlő lenne a szépséggel és ápoltsággal...
Fordítsuk meg a kérdést: mennyire normális, ha egy 14 éves sminkeli magát?
(Egyébként 34 évesen sem sminkelem magam.)
Én az alapozót nem tudom elviselni, nagyon látszik, hogy rajta van, nem természetes. Szempillaspirált szoktam használni(mert amúgy nem fekete, hanem világosbarna), meg korrektort. Rúzs is felkerül néhanapján. :)
16 évesen kezdtem sminkelni.
21 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!