Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az normális, hogy nem sminkele...

Az normális, hogy nem sminkelem magam? (lent)

Figyelt kérdés

Tudom, elég furcsán tettem fel a kérdést.

19 éves vagyok és nem sminkelem magam túlzottan. Max szempillaspirál a hétköznapokra, bulikba persze kifestem magam. A körmömet sem festem. De úgy ahogy nőiesebben öltözködöm. A barátaim festik magukat minden nap, a körmüket is. Van még más is így?

2012. jan. 16. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:

ha szép vagy és a körmöd is az, akkor normális.

a smink főként a rútság eltakarásából áll, kivéve ha valaki alapból jól néz ki.

2012. jan. 16. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki jól néz ki, az smink nélkül is jól néz ki...
2012. jan. 16. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Én sem festem magam, csak alkalomadtán vagy bulikban. A körmeimet lakkozom, épp nemrég lett kész, és most abban gyönyörködöm :)

Persze, hogy az!!!

2012. jan. 16. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha szép és hibátlan bőröd van, akkor nem kell smink!

Én a "rútságomat" takarom el mérsékelt sminkkel ami nem látszik... de én tudom h jobban nézek ki :P

30N

2012. jan. 16. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Én még ennyit se sminkelek. Hétköznap semmi, ha elmegyek valahova szórakozni, akkor is max. labelló és korrektor, ha nő rám egy pattanás. Nem érzem magamat szebbnek a sminktől. (sőt!) A körmömet sem festem, mivel gitározom, ezért gyakran kell reszelni és vágni, nincs értelme kifesteni.

És még semmi hátrányom nem származott ebből.

2012. jan. 16. 20:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám, hogy szép vagyok. Sosem tetszek magamnak. A bőröm nem ragyás vagy ilyenek, de szeplős vagyok. Amit utálok, de próbálom elfogadni. Alapozóval nem lehet eltűntetni, vagyis ahhoz elég sok idő kellene, na meg alapozó is. :)
2012. jan. 16. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Normális. Én már majdnem 30 vagyok, de egy pár hónapos tinikori fellángolástól eltekintve sosem sminkeltem magam.
2012. jan. 16. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, én is, vagyis én sem sminkelek. 31 éves vagyok amúgy. Színezett hidratálókrémem van, amihez max. korrektort szoktam használni, meg néha bronzosítót, ja meg spirált. Ennyi.

Egyszerűen hülyén érzem magam kisminkelve, meg én béna is vagyok hozzá. Az időt is sajnálom rá, még azt a 10 percet is. Napközben többször is meg kéne igazítani, ááááá, szóval nem nekem való.

Érdekes, de én nem érzem magam szebbnek kisminkelve sem. Persze a spirál és a korrektor hatását látom, de pl. amikor ki van húzva és festve a szemem, én egyáltalán nem látom szebbnek. Talán mert túl nagy? A szám meg nagyon pici, azon meg főleg minden hülyén mutat :)

Amúgy ezt a kérdést én tettem fel nemrég, csak nem ez ihletett meg? :) http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2012. jan. 17. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is csak enyhén sminkelem magam. Hétköznap szempillaspirál és nude/világosrózsaszín rúzs. Nem feltűnő, de így érzem magam a legjobban. :)

Buliba is csak így járok, néha kihúzom a szemem fekete szemceruzával. :)

18/L

2012. jan. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!