Mi történik velem? 13/L
Sziasztok a fent látható kérdésre szeretnék választ kapni.
Nemsoká 14 éves leszek.Most kisgimis vagyokvagyis 6.osztályos gimnázumba járok.Eddig kitünő tanuló voltam most lett egy 2-esem meg három 3-asom a többi négyes-ötös.Sorba hozzom a 2.3.okat és egyszerűen tudom,hogy ez borzalmas és,hogy igy semmi nem lesz belőlem és,hogy nem mehet tovább,de mégse teszek ellene.Mikor úgy érzem,hog rendben vagyok akor kapok egy 2-est és semi nem érdekel és megint rontok és ez igy megy.Eddig sose beszéltem vissza mindig segitettem itthon,most mindig áll a bál utána 1 órára megyek be anyához,hogy: bocsánat és 1 napig béke van és megint ez megy.Mindig vitázunk,hogy oda vagyok a barátnimmel és azért rontok,egyszerűen tudom,hogy igaza van,de abban a helyztben azt érzem nekem van igazam és anya csak ellenem van MIKOR NEM.Annyira össze-vissza áll a fejem nemrég még kisovodás voltam most meg..Kavarog a gyomrom minden gondolat van a fejemben..meddig lesz igy?mit tegyek ellene?ez nem mehet igy továb..!!engem nem igy neveltek,de mita ez a 2 barátőm van azóta sokat rontottam tudom,hogy kikéne tőlük szakadnom,de ez nem könnyű,,hisz ők a legjobb barátnőim bár mostanába kevesebbet vagyok velük..megakarok változni,de hogy kezjem?:(
Léccives segtsetek.
szia!
velem is teljesen ugyanez történik. de csontra.anyukám bulizgat (nem diszkó, hanem a barártnőivel) apukám meg sokáig dolgozik.
Hétfőn nincs semmi, akkor sokat tanulok, kedden este fél6tól 7ig edzés, szerdán különangol rögtön suli után, csütörtökön röpi ami 2-fél4-ig tart utána edzés., pénteken különangol és edzés.
Én is 6osztályosba járok. Most én is rontottam egy csomót, szinte több 2-es 3-asom van mint 4-es 5ösöm. De amikor csak tudok tanulok. és,nem , nem rossz így hogy mindig van programom, legalább nem poshadok a gép előtt órákat. :)
a tanulást meg úgy csinálom, hogy mindig először a matek/fizika/kémiát , szóval ami számolásos, aztán a szóbelit nem szószerint tanulom meg, hanem részenként. ÉS NAGYON sokat segít ha kiemelsz "részeket" színessel, és ugy tanulsz! nekem szines stabilo-im vannak, és azokkal írok, és sokkal könnyebben megjegyzem az anyagot :) remélem tudtam segíteni :)
Szia,tök érdekes,hogy igy hasonlit az életünk..
Majd lesz jobb is..jaja jó h mindig van valami,de azért néha jó lenne csak itthon pihizni :D
hát jó néha itthon pihizni! Csak aztán nehogy a gép elött poshadj egész délután és ne tanulj :)
Az edzések meg azért jók, mert (én) ott teljesen kikapcsolsz, nem számít semmi, csak amit csinálsz :)
huu, amugy nem vagyok iylen nagyon rossz tanuló: mindenből 4-5-ös leszek év végén, csak fizikából és nyelvtanból leszek 3-as :), de eekböl is csupán azért, mert nem értem őket (nyelvtan: mondatelemzés/ alany állítmány tárgy határozók jelzőkk miatt :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!