Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történik velem? 13/L

Mi történik velem? 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok a fent látható kérdésre szeretnék választ kapni.

Nemsoká 14 éves leszek.Most kisgimis vagyokvagyis 6.osztályos gimnázumba járok.Eddig kitünő tanuló voltam most lett egy 2-esem meg három 3-asom a többi négyes-ötös.Sorba hozzom a 2.3.okat és egyszerűen tudom,hogy ez borzalmas és,hogy igy semmi nem lesz belőlem és,hogy nem mehet tovább,de mégse teszek ellene.Mikor úgy érzem,hog rendben vagyok akor kapok egy 2-est és semi nem érdekel és megint rontok és ez igy megy.Eddig sose beszéltem vissza mindig segitettem itthon,most mindig áll a bál utána 1 órára megyek be anyához,hogy: bocsánat és 1 napig béke van és megint ez megy.Mindig vitázunk,hogy oda vagyok a barátnimmel és azért rontok,egyszerűen tudom,hogy igaza van,de abban a helyztben azt érzem nekem van igazam és anya csak ellenem van MIKOR NEM.Annyira össze-vissza áll a fejem nemrég még kisovodás voltam most meg..Kavarog a gyomrom minden gondolat van a fejemben..meddig lesz igy?mit tegyek ellene?ez nem mehet igy továb..!!engem nem igy neveltek,de mita ez a 2 barátőm van azóta sokat rontottam tudom,hogy kikéne tőlük szakadnom,de ez nem könnyű,,hisz ők a legjobb barátnőim bár mostanába kevesebbet vagyok velük..megakarok változni,de hogy kezjem?:(

Léccives segtsetek.

2010. febr. 22. 18:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ahan.
2010. febr. 24. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:

szia!

velem is teljesen ugyanez történik. de csontra.anyukám bulizgat (nem diszkó, hanem a barártnőivel) apukám meg sokáig dolgozik.

Hétfőn nincs semmi, akkor sokat tanulok, kedden este fél6tól 7ig edzés, szerdán különangol rögtön suli után, csütörtökön röpi ami 2-fél4-ig tart utána edzés., pénteken különangol és edzés.

Én is 6osztályosba járok. Most én is rontottam egy csomót, szinte több 2-es 3-asom van mint 4-es 5ösöm. De amikor csak tudok tanulok. és,nem , nem rossz így hogy mindig van programom, legalább nem poshadok a gép előtt órákat. :)

a tanulást meg úgy csinálom, hogy mindig először a matek/fizika/kémiát , szóval ami számolásos, aztán a szóbelit nem szószerint tanulom meg, hanem részenként. ÉS NAGYON sokat segít ha kiemelsz "részeket" színessel, és ugy tanulsz! nekem szines stabilo-im vannak, és azokkal írok, és sokkal könnyebben megjegyzem az anyagot :) remélem tudtam segíteni :)

2010. febr. 25. 16:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Szia,tök érdekes,hogy igy hasonlit az életünk..

Majd lesz jobb is..jaja jó h mindig van valami,de azért néha jó lenne csak itthon pihizni :D

2010. febr. 25. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:

hát jó néha itthon pihizni! Csak aztán nehogy a gép elött poshadj egész délután és ne tanulj :)

Az edzések meg azért jók, mert (én) ott teljesen kikapcsolsz, nem számít semmi, csak amit csinálsz :)

huu, amugy nem vagyok iylen nagyon rossz tanuló: mindenből 4-5-ös leszek év végén, csak fizikából és nyelvtanból leszek 3-as :), de eekböl is csupán azért, mert nem értem őket (nyelvtan: mondatelemzés/ alany állítmány tárgy határozók jelzőkk miatt :D)

2010. máj. 12. 16:29
 15/16 Lola666 válasza:
Teljesen megértelek! :) Nekem is van 2 legjobb barinőm,és mind a 2-őm nem egészen jó tanuló,és visszaszólnak a tanároknak,és anyukám fél,hogy emiatt rontok,és igaza is van,mert tavaly év végén,amikor a csajokkal a legtöbet voltam,akkor jöttek be az 3-asaim,és angolból egy 2-es,ami borzalmas,mert egész évben csillagos ötös voltam! :O Bár most kirugták az Angoltanárunk,úgyhogy nem tom ki lesz a teacher,de állítólag vaalami szigorú! :( Én arra az elképzelésre jutottam,és a barátnőimnek sincs ellenére,hogy megbeszéltük,hogy mostantól csak hétvégén talizunk,és akkor is csak akkor,ha nem kell valami Project,vagy ilyesmi! :) Ám nekem is 5 kosáredzésem van 1 héten(hétköznap van az összes!),és még plussz van 1 úszásedzésem csütörtökön,ami amúgy is zsúfos nap,mert 8 órám van,és aztán rögtön meek kosáredzésre,és aztánmég úszás! :'( De az úszást jövőre abbahagyom,mert már kicsit elegm van belőle,és tudok úszni! :) Csak persze pillangóba nem! :( De az nem is annyira baj! :) Barinőim imádnak úszni,de nem járnak úszásra,és gyakorlással mégis megy nekik! :D Na mind1! :) Remélem segíthettem! ^^
2010. aug. 25. 10:57
 16/16 Lola666 válasza:
És ám nyugi,engem se dícsérnek meg nagyon,csak mondom hogy 5-ös,azt egy okéval le is van zárva! :/ Pedig sztem elégé meg kell dolgozi az 5-ösért! :D
2010. aug. 25. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!