Milyen elfoglaltságot ajánlatok egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!2010. febr. 22. 17:12
12/20 anonim válasza:
,,Felfedezheted a tested"????? Nem vagyok prűd, de egy 13 évesnek elég durva ilyet ajánlani! Pláne úgy, h nem is biztos, h megjött neki. Milyen ember aki ilyet ír???!!!
14/20 anonim válasza:
Szerintem nem ugy gondolta,hogy feküdjön le valakivel csak...
egyébként te tudod,hogy miket szeretsz hiába rjuk,hogy olvass ha utász olvasni meg minden..de már irtak jó ötleteket..esetleg honlapot nincs kedved késziteni?Mert én már nagyon belejöttem és már sokembernek segitek és sok mindenkit megismertem ez melett sporolok is itt is ismerkedek tényleg ebben a korban annyi mindent tudsz csinálni ugy,hogy a hasznodra is vállik :D
15/20 anonim válasza:
én a hangszert ajánlanám, de nem hegedűt vagy valamit amit kicsi korban jobb elkezdeni, hanem mndjuk gitárt vagy ilyesmit
16/20 anonim válasza:
A gitár az nagyon jó ötlet én is gitározok,de én 10 évesen kezdtem :D 15/L
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,igen én vagyok a lány:)
2010. febr. 25. 15:14
18/20 anonim válasza:
Nagyon magányos lehetsz hogy ilyeneket kérdezel...
19/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magányos csak egyke és mivel elkényeztetett vagyok ezzel eggyütt lusta is és edddig nem nagyon akadt elfoglaltságom.
2010. márc. 11. 18:07
20/20 anonim válasza:
szerezz barátokAT és menj velük mindenfelé én sajnos nem nagyon tudok mert a 4 legjobb barátok falusi és nem tudunk suli után összejönni 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!