Pizsipartit tartok. Milyen filmet ajánlatok?
halálos iramban 5-öt nézzétek meg.
DE NEM MA!
majd egy két év múlva..
Igazából szerelem
És utána beszélgesstek róla, jó sokat és sokszor! Nagyon tartakmas film, könyned, szórakoztató, ugyanakkor elgondolkodtató rlézek is vanak benne. Leht rajta röhögni és sírni is... ráadásul pazar a szerepgárdája.
Mióta kijött, ez a kedvenc filmem, több korotokbeli is megnézte a tanácsomra és nagyon érdekes gondolatfolyamokat indított el bennük. A felnőtt és diák színtárulattal is megnéztük... tanulságos volt. Eddig még mindenkinek bejött!
jó bulizást! :-)
29/L
hát a tesó-tusa eléggé jó(sirógörcsöt kaptam a nevetéstől)xD
gagyi mama 3.(mint két tojás)
twilight(de sztem azt biztos láttátok már...)
a horrorra akadva az se rossz,nem igazán horror de asszem annak van egy vígjáték változata.
rosalinda meg ilymik. azok ilyen eléggé lányosak...(azért mondtam mert a nővérem szereti és ő eléggé lányos)
12/L
:):D
- Sztárom a párom
- Hirtelen 30!
- S.O.S. Szerelem!
- Kútfejek (ezen nagyon jókat lehet nevetni),
- Házibuli (igaz, hogy már viszonylag régi film, de nekem nagyon tetszett mind a két része),
- Micsoda lány ez a srác,
- Matild, a kiskorú boszorkány (jó, ez lehet, hogy kisebbeknek való, de én nagyon szeretem),
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de mindenképpen leírom, ha még valami eszembe jut. Jó szórakozást kívánok! ;)
A klikk
Cracks
Nagyfiúk
Másnaposok (!!!!!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!