Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy én soha sem...

Normális, hogy én soha sem kaptam még büntetést a szüleimtől? 17/l

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam , max csak lázadtam volna miatta és ezt ők is tudták jól,nem is kiabáltak velem soha.Helyette amikor Apukám nyugodt hangon elmondta hogy csalódott bennem,na akkor majdnem a föld alá süllyedtem szégyenemben,hogy ő ilyen normális , én meg ezt csináltam.... 3 éves ikreim vannak,náluk is ezt fogom csinálni mindenképpen.:)
2015. ápr. 18. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kaptam soha :D Pedig én is csináltam már pár marhaságot.

Mint utolsó is írta, az engem is sokkal rosszabban érintett, mikor elmondta anyu, hogy csalódott bennem valami miatt...

18L

2015. ápr. 18. 19:09
 13/14 anonim válasza:
100%
Van ahol normális. A következetesség és a probléma kiértékelése sokszor több mint egy büntetés. Szerintem.
2015. ápr. 23. 06:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Eddig még én sem kaptam soha, de a tanulmányi eredményeim kitűnőek, és nem tartozom egy titkos szektához sem :) Amikor kisebb voltam (4-5 évesre gondoljatok), akkor sem megütöttek vagy megbüntettek, hanem elküldtek a szobámba gondolkozni, és amikor lehiggadtam, megbeszéltük a dolgokat, hogy ilyet nem szabad csinálni stb. És szerintem ezzel sokkal többet értek el, mint ha elkezdtek volna üvöltözni velem, vagy felpofoznak.
2021. jún. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!