Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A ti gyerekeiteket milyen...

A ti gyerekeiteket milyen gyakran hívják át magukhoz a barátaik, akár szülinapra, akár csak úgy?

Figyelt kérdés
A fiam mindig áthívja hozzánk barátait, fordítva viszont ez nem mondható el, és kezdem nagyon egyoldalúnak érezni. Nem tudom, ez általános begubózás-e a szülők részéről, vagy inkább a fiamat nem szeretik. Hozzánk viszont gyakran jönnek a gyerekek, és akkor már persze megkínálom őket (sokszor kérnek is enni, inni, vagy egész napra átengedik, ebédre haza se hívják a gyereküket), meg hát ott marad a rendetlenség, én vagyok velük egy csomó időt stb. Ez nem is lenne gond, csak nagyon egyoldalúnak kezdem ezt érezni, így tisztára gáz. Egyedül a fiam miatt teszem meg, mert nagyon vágyik a barátai társaságára, de én magam az ilyen "barátaimat" már rég otthagytam volna. :(

2015. ápr. 15. 09:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer kétszer hazaküldeném őket ebédelni, hogy már biztos megfőzte az anyu, menjenek enni, majd délután elmennek focizni, vagy visszajönnek vagy bármi. De az anyjuk is talán észrevenné magát.

Nekem olyan szüleim vannak, mint az 1. válaszadó: 'Nem átjáróház, nem akarunk senkit kerülgetni'. Nagyon nagyon utáltam, nagyon égő volt mindig máshoz menni, és hogy én nem hívhattam oda senkit. 18 évesen bál után nem engedték, hogy a barátnőm ott maradjon reggelig, 3kor hazamentünk, fél5kor mászott ki az ablakon és ment haza az 5ös vonattal... az ő apukája meg kocsival értünk is jött éjszaka, ha az ő környékükön voltunk, gyakran haza is hozott másnap, kizárólag reggeli után - mondjuk ilyen is ritkán volt, mert én sem aludhattam sehol.

Szóval első, ezt gondold végig, mert nagyon fog érte utálni a gyereked.

2015. ápr. 15. 22:02
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
21 vagyok, lemaradt, hogy lány vagyok (ez a barátnő-ottalvós dolog miatt fontos lehet)
2015. ápr. 15. 22:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyakran fordul ez elő? Minden hétvégén? Mert akkor valóban túlzás, de ha csak havonta jönnek pl az szerintem okés.

Mi lenne ha beszélnél a másik gyerek szüleivel? Lehet hogy nekik eddig ez eszükbe se jutott...

2015. ápr. 15. 22:12
 24/24 anonim ***** válasza:

hozzánk is mindig jön valamelyik haverom.. itthon mindig áll a bál, és amíg van itt valaki, addig anyám nem ordibál (ezt ők nem tudják), de van olyan, aki azért mindig nálunk van és nem én náluk, mert a testvérével mindig veszekszik, az anyja pedig az apjával veszekszik.. nálunk is eszik elég sokszor, viszont segít mindenben (volt, hogy épp a füvet nyírtam amikor random beállított (sose szól előre, ha jön, de nem is baj), anyám meg teregetett, odament anyámhoz elkérte a ruhákat és kiteregette, utána meg nekem segített, kihozta a másik fűnyírót és lenyírta az utcán a füvet)

viszont a párom sosem jön át, én szoktam hozzá átmenni (sokkal nyugisabb.. nem mászkál be senki, ott vannak közös barátaink pár száz méterre meg az anyukájával nagyon jóban vagyok és tanítgat főzni)

szóval 90%-ban úgy jön valaki, de mondjuk a barátaimnál vagy áll a bál, vagy többen vannak különböző műszakokban (és senki se szeretné felkelteni a másikat)

2015. ápr. 17. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!