A ti gyerekeiteket milyen gyakran hívják át magukhoz a barátaik, akár szülinapra, akár csak úgy?
Próbálkozom megértetni vele, de azt látom, neki nem elég az iskolai meg különórai idő más gyerekekkel.
Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert édekelt, más szülők sem hívnak-e meg gyerkeeket, vagy csak velünk ilyenek.
"Hozzánk tuti nem fognak jönni. Nálunk nincs vendégeskedés. Az a mi lakásunk. Senki nem jöhet oda."
Fasza szülő vagy. Remélem a fiad sem enged be majd a saját lakásába téged.
Nekem kicsit furcsa ez, hogy nem jöhet hozzánk senki.
A barátaim hozzám is mindig eljöhettek, amikor gyerek voltam. Sőt, akkor még mobil sem volt, nem jelentkeztek be előre, csak becsengettek.
Nekem ez volt természetes.
Viszont a barátaim igazi barátok voltak, nem enni jöttek. Meg hát ők is visszahívtak engem, belegondolok, minden barátnőmnél jártam, ismertem a családjukat, cicájukat stb.
Én ezt szeretném, de így, hogy már nem is tudom hány gyereknél ilyen egyoldalú, elment a kedve az egésztől. :( Pedig szerintem a szülőnek is jobb, ha látja, kikkel barátkozik a gyereke, meg a gyerekek sem csavarognak így.
Nekem már idősebbek a gyerekeim a legfiatalabb is 14 éves. De én is csináltam nekik szülinapi bulit mikor kicsik voltak, szerencsés helyzetben vagyok mert kertes házunk van és a lányoknak tavasszal, nyáron van a szülinapjuk.
Mikor kicsik voltak, nem volt nálunk ennyiszer a barátaik, viszont mióta kamaszok valaki mindig van nálunk.
Kérdező, szerintem villámgyorsan koptasd le azokat az éhenkórász gyerekeket. Mi vagy Te, szociális munkás, hogy a fél város gyerekeit etesd?
A szülők direkt arra játszanak, hogy te etsd, te foglalkozz az ő gyerekükkel. Kár volt hagynod idáig fajulni, előbb le kellett volna koptatnod őket.
A fiad, sajnom, hogy nem látja át: ezek érdekbarátok.
Az első válaszolóval értek egyet.
Sok hülyegyerek csak rumlit csinál, ráadásul simán meg is lophatják a fiadat. Tőlünk tűntek már el játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!