Szülők, ti mit tennétek? Otthon mernétek hagyni a lányotok?
Tegyük fel van egy 13-14 éves lányotok. Van egy gyár ami a város legfizetettebb munkahelye. Itt csak 3 műszakban lehet dolgozik, vagyis éjszakázni is kell. A lányotokat otthon kell hagyni egyedül. Eléggé rossz környék. Nagyszülők több száz km-re, apuka már régen lelépett.
Az én anyám simán egyedül hagy, szerencsére megbízik bennem. Már 1 éve vagyok minden 3.héten éjszaka egyedül 1 héten keresztül. Mamám teljesen kiakadt-bár ő konzervatv-hogy merészel anyám itthon hagyni, mert elrabolnak, valami bajom lesz stb. Az ajtónk triplán zárva, de a lépcsőházba bárki bejöhet. Én jobban örülnék ha anya nem 3 műszakba dolgozna, de csak olyan végzettsége van ami ahhoz a munkához jó. Gondolkozott a fősulin (neki csak érettségije van és még valami OKJ-s képzés) de nagyon drága.
Ti otthon mernétek hagyni a lányotok?
14/L
Simán itthon hagynám. :) Igaz fiam van és még csak 3 hónapos, de ha így alakulna megbíznék annyira benne, hiszen én tudom hogyan neveltem.
Engem is otthon hagytak a szüleim már 14 évesen pár napra, mert nem akartam velük menni nyaralni. Utána következő évben egy egész hétre. Még mindig itt vagyok, nem raboltak el, a házat sem gyújtottam magamra. A barátnőimmel csajbuliztunk. :)
Mikor anyukámmal Pestre költöztünk, nem volt sok választásunk. Engem beíratott az iskolába, ő ment dolgozni. Nem éjszakára hagyott egyedül, de meg kellett tanulnom önállósodni 7 évesen olyan szinten, hogy egyedül mentem iskolába, jöttem haza, s olyan 1 órától 5-ig egyedül voltam otthon. Rémes környéken laktunk, de soha nem esett bajom.
14 évesen szerintem elég érett már egy gyerek, hogy otthon lehessen hagyni egy éjszakára.
Igen mama nyugdíjas viszont tatát nem lehet napokig otton hagyni mert szívbeteg, csoda hogy él.
Sajnos csak 1 barátnőm van, de ő 200 km-re, szeptemberbe új suliba megyek hátha ott lesznek barátaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!