Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért menő az Iphone 5 és 6?

Miért menő az Iphone 5 és 6?

Figyelt kérdés

Mostanában látom, de mondom használtan is van 80 ezer.

Én megtudnám venni, de félek ellopnák ,nem tudnék rá vigyázni,és most egy régebbi vas telefonom van ami nem törik. De elnyomósabb ok az ,hogy suliban is azt nyomnám és nem tudnék figyelni órán.

Egy lány osztálytársam azt vett és a csajok egyből körbeállták. Amikor meglátták a kezében.

2015. ápr. 11. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Mert jól néz ki, bevált termék, nívós márkával. Aki ilyet vesz úgy hogy nem ért a telefonokhoz nem játszik zsákbamacskát az andoridos samsungok armadájával.

Nem baj, mindketten tudjuk, hogy a kérdés nem az Iphoneról szól, hanem rólad, hogy milyen érett és felnőtt vagy, és most jár a taps...

2015. ápr. 11. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk majdnem mindenkinek 5S vagy 6 / 6 Plus van az osztályban. Szerintem nem menő, csak egyszerűen jó telefon.
2015. ápr. 11. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Örülj neki.

Tudod milyen jó érzés odamenni, és mondogatni nekik, hogy te mennyivel jobb vásárt csináltál, sokkal erősebb a telefonod mint az övék? Kevesebb alkalmazásuk van, stb.

Én mindig leoltom az iPhonet.

2015. ápr. 11. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
mert tömegcikk és drága. a sok tini meg villog vele. Én értelmetlennek tartom. volt iphone-om de soha többet, örültem hogy megszabadultam tőle. Meg engem az is zavar hogy minden második korombelinek ilyen van, nagyon tucat lett, nincs semmi egyéniség benne.
2015. ápr. 11. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Androidos telefonjaim voltak, amiket általában valakitől megörököltem. Egyik sem volt rossz még az elején, de marha gyorsan belassultak, és nem lehetett velük normálisan pl. viberezni sem, mert recsegett a hívás, lefagyott, meg ilyenek, aztán egyszercsak bedöglött a csatlakozója, ahol tölteni lehetett volna, ezt pedig külön nem nagyon lehet javíttatni. Addigra mondjuk már olyan lassú volt, hogy drágán nem is javíttattam volna.

Most iPhone 5ösöm van, sajnáltam rá a pénzt még úgy is, hogy használtan vettem, de nem akarom fél évente cserélgetni a telefonomat. Be kellett látnom, hogyha olyat akarok, ami rendesen működik, akkor jobban megéri most egy kicsit többet beletenni, mintha rövid időn belül cserélhetném le egyik androidosat egy másikra. A drágábbak között már persze van jobb androidos is, de annak az árából már kijön egy használt iphone.

Amúgy megértelek, gimis koromban én sem járkáltam volna vele szívesen, és most se nagyon veszem elő, ha Budapesten tömegközlekedem.

2015. ápr. 11. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Nokia 3310-et és hidd el mindenki körbe fog téged állni!
2015. ápr. 12. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudnál linket adni, hogy hol láttál te 80-ért Iphone-t?
2015. ápr. 12. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

21:36

iphone 5/5C-t bárhol hozzádvágnak 80-90-ért.

2015. ápr. 12. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:

3-as, attól, hogy egy Samsung Galaxy S5-nek jobb specifikációi vannak, mint egy iPhone-nak, még nem lesz jobb telefon. :D Az én 5S-em sokkal gyorsabb, mint a barátnőm Galaxy S5-je, hiába van benne 8 magos processzor, az enyémben meg csak 2, az iOS rendszer nagyon jól van optimalizálva az iPhone-okra. És miért lenne kevesebb alkalmazásunk? Az AppStore-ban ugyanúgy fent van minden, mint a Play Áruházban. Azt elismerem, hogy drága, de ha egy jobbfajta Androidos telót akarsz, akkor árban kb. ugyanott tartasz.

Bírom, amikor olyanok osztják az Apple termékeket, akik még életükben nem fogtak a kezükbe egyet sem..

2015. ápr. 13. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!