Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tud amit a többi nem hogy...

Mit tud amit a többi nem hogy ilyen menő az iphone 6,6 plusz páros?

Figyelt kérdés
A fővárosban tényleg az emberek nagy része azt használ?

2015. febr. 22. 09:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Tudod manapság az a ,,menõ" minél gazdagabb vagy ,egy 200ezres alma pedig megmutatja ,hogy te gazdag vagy
2015. febr. 22. 09:41
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Tudsz vele villogni az iq betyárok előtt.
2015. febr. 22. 09:44
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
Ismerőseim nagy része tényleg csak azért vett iPhone-t, hogy tudjon villogni vele.. rendesen csak FB-ra használják meg arra, hogy 10percenként lövik a képeket fel a közössgi oldalakra. Ez van. 2015.
2015. febr. 22. 10:03
 4/21 anonim ***** válasza:
36%
Mit tud, amit a többi nem? Semmit extrát, csak mindenben jobb, mint a többi.
2015. febr. 22. 10:08
 5/21 anonim ***** válasza:
42%
És most jönnek majd a fanok és és nyomják majd a sablon marketing dumát.
2015. febr. 22. 10:11
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

Mit tud,amit a többi nem?? Irigységet kelteni. Azért menő,mert az emberek nem is veszik észre magukat,hogy milyen szánalmas ez az egész. Jó kis telefon,és ez nem az emberek ellen irányul,hanem az elcseszett társadalom ellen.

Olyan közegbe vagyok nap mint nap,ahol mindenki gazdag,jól él. Az ismerőseim arra használják,hogy baromkodjanak vele,és mindenféle hülye appot szedjenek le rá,és azon röhögjenek,hogy milyen király egy telefon.

Amit ők erre pazalnak,abból kórházak és otthonok fenntartására is futná,beteg gyerekek gyógyulását segítené. Állatmenhelyen százai próbálnak a legutolsó fillérükből is minden állatot megmenteni.Mindenki azt látja,hogy IPhone a menő,akkor azt veszik meg,és ma már lassan szégyellned kell,ha nincs IPhonod,meg azt is,ha más az értékrended!

2015. febr. 22. 10:16
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
részben hadrveres de főleg szoftveres a különbség, egyszerűen jobban működik, jobb használni mint a többit, nem sznobság ez, inkább tudatosság, viszont aki nem tudja megfizetni az utálja és mindenfélét kitalál, hogy miért nem jó, olvass csak vissza
2015. febr. 22. 10:32
 8/21 anonim ***** válasza:
65%

az utolsó tökéletesen leírta a lényeget. ameddig ilyen kérdések születnek például, tehát foglalkoztatja az embereket, hogy hmmm, miért is lehet ilyen népszerű, addig az is marad...az egy óriási általánosítás, amit mások írnak, hogy mert jó drága, és lehet vele menőzni...persze a kérdezőt nem is érdekli ez. nála csak az irígység egyik formája jelentkezik, ami annyiban nyilvánul meg, hogy azzal foglalkozik, milyen van másnak. ez nem feltétlenül az az irígység, ami abból áll, hogy "kár, hogy én nem engedhetem meg magamnak".

érdekes, én miért nem foglalkozok azzal, hogy a kérdezőnek milyen telefonja van, és az miért jobb, mint másik?

ha senki nem foglalkozna a másik telefonjával, akkor nem lenne beszédtéma, és így az erre hajlamos emberek nem is fogják magukat menőnek érezni egy iPhone-nal...

én már egy nagyon fontos dolgot tudok mondani, amit a többi nem tud, ez pedig az aktivációs zár.

emiatt talán az okosabb tolvajok már nem vadásznak iPhone-okra...IMEI számát sem tudták még az évek alatt átírni egyiknek sem.

ilyen szempontból jóval biztonságosabb, mondhatjuk azt is, hogy egy xperia-t sokkal többen szeretnének ellopni vagy egy nokiát.

de ott van az ára is. ne keressünk benne miérteket, amit te megveszel most használtan 100ezerért, az 2-3 év múlva simán elmegy 70-80-ért. ennyi a történet, nem kell azt belekölteni, hogy "hát mert van olyan hülye, aki annyiért megveszi", mindenkinek saját döntése, mit és mennyiért vesz.

főleg mért is foglalkoznék vele, ha 2 évig használok egy telefont, és csak 20ezret vesztek rajta, nem pedig 50-60ezret, mint egy másik telefonnal. a mostani telefonom 1 éve van nálam, és már 30ezer Ft-tal kevesebbért tudnám eladni, mint amennyiért vettem, mi lenne még egy év múlva? el sem tudnám adni...90ezres, annó csúcstelefontól elég fájó megválni 2 év után 40ezerért...arról nem is beszélve, és még kaparj össze másik 50ezret, ha ismét egy csúcsot akarsz venni...

ez a 2 dolog szerintem egyértelműen eldönti, miben jobbak, de ehhez az is kell, hogy iOS mellett döntsünk. aki nagyon akarja az androidot, vagy nincs 100ezre, az vesz egy moto g-t, és kész.

2015. febr. 22. 10:40
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
6-osra értettem az utolsót.
2015. febr. 22. 10:40
 10/21 anonim ***** válasza:
40%
"Mit tud amit a többi nem" pl. meghajolni puszta kézi erőtől.
2015. febr. 22. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!