Mit tud amit a többi nem hogy ilyen menő az iphone 6,6 plusz páros?
Annyira nem értem miért kell minden más platformot használóknak szidni az iPhone-t, vagy egyáltalán miért jó nekik csak azért megnyitni egy kérdést, energiát, adatforgalmat és időt pazarolni arra, hogy kinyilvánítsák nem tetszésüket.
Eddig körülbelül az esetek 5 százalékában láttam azt, hogy egy Apple termék tulajdonos szidta a másik által favorizált terméket.
De ez más témákra is kihat:
Például akinek nincs tetoválása megveti sok esetben azt akinek van, azonban akinek van, pont nem érdekli, hogy a másiknak nincs.
Többe kerül mint egy Android-os készülék?
Az attól függ, például egy Galaxy Note 4 a MediaMarkt-ban 220k, és az iPhone 6... hoppá... az is 220k.
Nem kell folyton buherálni, RAM-ot ürítgetni, újraindítani 2 naponta stb. ahhoz, hogy jól menjen. (legalábbis nekem még az első Android-os telómnál ezt mind kellett, Xperia S volt)
Illetve számomra logikusabb is a rendszer.
Ezen az oldalon mindig van valami trend, amelyik válasz megkapja a "100%-ban hasznos válasz" jelzőt rögtön hype lesz. Mint nyáron amikor mindenki WindowsPhone-t ajánlott, pár hónapra rá meg már óva intették tőle az embereket. Ez az összes rendszeren végigment már.
Nem, hogy Amerikáig, de még Angliáig se kell elmenned, mert már Ausztriában is mindenki csak "telefon"-nak hívja ezeket az eszközöket, nincs megkülönböztetve, hogy iPhone vagy Lumia, vagy Galaxy, mint nálunk.
Mindenkinek szíve joga, hogy az a terméket használja ami kielégíti az igényeit.
A kérdező megkérdezte,hogy miért? Mi pedig válaszoltunk neki,hogy azért,mert ez a menő. Én egy szóval nem mondtam,hogy a telefon rossz lenne,mert tényleg az egyik legjobb a piacon,csak vannak olyan emberek(tapasztalat),akik nem tudnak túlemelkedni a lépés számlálón,a fordítókon,amire rá tudod mondani a szöveget,és hidd el,furcsa dolog azt látni,hogy egy rakás idióta azon röhög,hogy hogyan értelmezi a fordító a szöveget. És sajnos,olyan világban élünk,ahol ez megér az embereknek 100ezer forinttal több pénzt. Aki meg azt írta,hogy mindenki szidja csak azért,mert ők nem tehetik meg,hogy megvegyék maguknak,annak csak annyit üzennék,hogy én itt nem olvastam olyan kommentet,aki a telefont szidta volna. Nem,itt mindenkinek az böki a csőrét,hogy teljesen egyszerűen hülyék az emberek.
Tudjátok,sokan mondják a Samsungra,és más gyártókra,hogy ott csak a márkát kell megfizetni.Ez teljesen igaz az Apple esetében is,hogy itt meg azt fizeted meg,hogy IPhone.
És higgyétek el nekem,senki,de senki nem foglalkozna ezzel az egész IPhone és a gazda menő gyerekek témával,ha nem adnának rá okot!Ha nincs pénzed egy ilyen telefonra,megszólnak,ha meg esetleg nem erre akarod a pénzed költeni,akkor meg egyenesen a nevetség tárgya.
Áldásom mindenkire,aki IPhone-t használ,mert neki az IOS jön be,de azt is be kéne látni,hogy az emberek nagy része tesz rá magasról,hogy most ez tényleg jó-e,vagy stabil-e,azért IPhone,mert a szomszédnak is az van.
Megfogadtam, hogy többet nem kommentelek itt, de nem bírom ezt szó nélkül.
Miért van embereknek más véleményük?
Miért vesznek teljesen más dolgokat, mint amit megengedhetnek maguknak?
Miért van az, hogy a szuper telefonjainkal sem tudunk helyesen írni, pedig mindegyik képes rá?
És még sorolhatám a kérdéseket ugyanebben a témában.
Egyszerű a magyarázat erre, mert ilyen téren elég sarkalatosra fordult ez a világ.
Nézzük csak meg a kommentelők nagy többségét, ritka helytelenül írnak. Nem tudja senki, hogy ki tanította a (meik,léci,aggyá,stb...) baromságokat ezeknek az embereknek, akiknek nincs se nagybetű, sem ékezet, sem írásjel. Egyszerű a válasz, i.d.i.ó.t....
Miért vesznek drága telefon, nagyon egyszerű. Aki megengedheti magának az azért. Akinek tetszik és ilyent szeretne az meg azért. De van az a réteg, akinek most a közép és felső kategóriás autói benn állnak a kereskedésben az meg azért, mert felvette a hitelt és már nem tudja játszani az eszét azzal és marad az "ájfon",mert ezzel 200-ért még lehet villogni. Valljuk be azért most tényleg sokak ebből a megfontolásból veszik.
Szükségünk van ilyen nyálverésre, amikor irgalmatlan sz....r a helyzetünk???
Van olyan ember, aki ne ismerne ilyeneket a családban, vagy az ismerősei között, aki azért vett franyó autót, mert azzal a "teszkó" elött meg lehet mutatni az ismerősnek, meg a rokonnak, hogy nekem milyen jól megy? A ház meg közben otthon összedől. Válasz ismét az i.d.i.ó.t....
Van munkatársam, aki hitelre vette a csúcs "nokijáját", csak mert az a menő. Majd vett egy laptopot hozzá, mert nem tudta használni pc nélkül,mert ugyebár a másolt xp-jével ment a 10 éves pc-je, az meg nem ment a "nokijával". Ezt is hitelre. Arra meg már nincs pénze, hogy fizesse, mert vett egy középkategóriás francia autót, amit nem tud használni, mert sz.....r,eladni meg azért nem tudja, mert sza....r!!! :) i.d.i.ó.t.
De valljuk be ismét mindenkinek van ilyen ismerőse, vagy épp te vagy ez az ember!!!
Sok mindet tud azért már pluszba,de egyik sem valami fontos fejlesztés,inkább csak ilyen gagyiság +10ezerét. De hidd el nekem,az emberek 90%-a nem a tudásra megy. Ugyan olyan ez,mint a lány téma. Mindenkinek fontos a természetes szépség,az egyszerűség,mindenben csak a belső,mégis majdnem mindenki olyan lányt választ,akire a haverok azt mondják,hogy milyen jó nő!
Itt ugyanez van,IPhone jó,stabil,támogatott,mégis azért választod,mert a szomszédnak/havernak is olyan van!
Van olyan is,aki nem tudna egy nyomós indokot maga az IOS rendszer mellett mondani,de ha úgy kérdezed,hogy na,az IPhone,akkor jön neked azzal hogy szép,sok jót hallott róla....
És most akkor erről szól ez az egész? anyuci apuci megveszi a picike gyerekeinek mint az itt jelen lévőknek és ezzel lehet menőzni...
és ettől érzitek azt hogy külömbek vagytok az agyam eldobom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!