Menő ha valakinek Iphone-ja van?
Nekem egy 10 ezer ft-os alcatelem van, és igaz hogy gagyi, de ha akarok netezek rajta, ha akarom facebookozom, ha akarom játszok, sőt még telefonálni is lehet vele.
Ezen kívül nem sajnálom, ha leesik - de még csak meg sem igazán sérül. Mondhatnám szarok bele kinek milyen telefonja van, persze az iphone egyértelműen az arc kategóriába tartozik :)
Ettől függetlenül vannak olyan ismerőseim, akikről tudom, hogy csak a presztízs miatt vettek iphone-t, viszont van egy-kettő olyan is, aki azért vett olyat, mert sokat netezik telefonon (ritkán munkával kapcsolatban is szokta használni) vagy mert szereti az ilyen kütyüket és meg is tehette, hogy megvegye.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy valaki hitelt vesz fel, csak hogy iphone-ja legyen.. na az már mindennek az alja
Szerintem az emberek nagy része csak simán snobságból veszi azt a szart! Tistelet a kivételnek! Nekem egy sony xperia z1 em van és nme azért vettem, hogy menőzzek vele, hanem azért mert kell az erős hardver (játekokhoz)!
És tényleg van aki csak az alma jel miatt vesz iphont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!