Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek a szobámról?

Mi a véleményetek a szobámról?

Figyelt kérdés

Tetszik, nem tetszik? Gyerekes? A szobám alapján szerintetek hány éves vagyok?

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 8. 11:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

12:01 Igen, szeretem a rendet és a tisztaságot. :D Az ágyamon és az éjjeli szekrényemen lévő plüssöket a barátnőmtől kaptam.

12:03 Tudom, hogy nem illenek össze :( 2 hónappal ezelőtt festettem ki a szobámat ilyen zöldre, a bútorokat meg majd lecserélem, ha lesz elég pénzem :)

ma 12:04 Nem cipeltem át semmit :D

12:08 18 vagyok éves vagyok. Gondoltam, hogy a sok plüss miatt mindenki kevesebbre fog tippelni. :D

12:13 Valóban nem túl 'felnőttes' az a kutyás kép, de egy közeli családtagtól kaptam, aki már elhunyt, ezért sokat jelent nekem.

Köszi a válaszokat.

2015. ápr. 8. 12:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a zöld ezzel a kékkel harmonikus. Nekem tetszik a szobád.
2015. ápr. 8. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem baratsagos szobad van. Pont jol van berendezve,nem rideg,de nem is zsufolt. Valamint egybol feltunt,hogy nagyon szep rend van:)
2015. ápr. 8. 13:47
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

14-15-nek tippeltelek volna. a kék és a zöld alapból nem illik össze, ez a kettő pedig kifejezetten rideggé teszi a szobát. a plüssökkel semmi baj, én 21 vagyok, évek óta párommal élek, és 3 plüssállattal osztjuk meg az ágyunkat, a polcon meg 4 éve gyűjtjük a piásüvegeket. semmi gond nincs ezzel.

meg írta valaki, hogy jó, hogy rend van. ez is igaz, de ha nem minden az élére lenne állítva, talán kicsit otthonosabb lehetne a szoba.

2015. ápr. 8. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten tetszik a falszíned :D

A hálómban én nem tartom tv-t se gépet, mert nem tul jó, de ez csak az én véleményem.

A többi az oké.

én is fiatalabbra tippeltelek volna.

2015. ápr. 8. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
ÉN egy 13 éves fiúnak mondtalak volna :D de nem gáz a szobád ne értsd félre. nekem tetszik :)
2015. ápr. 8. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Esküszöm nem tudtam volna megmondani a nemed, ha nem írod le. Na meg a korodat sem. Mielőtt láttam volna a képeket egy 13-14 éves lánynak gondoltalak, miután megnéztem...összezavarodtam.

Nekem nem tetszik a szobád, mert néhol túl csicsás, néhol nagyon üres. Nem szeretem ezt a zöld színt sem falakon, és a bútorok sem tetszenek. (Nem azért, mert nem illik össze, hanem amúgy sem..a színes bútor szerintem ronda.)

Ettől függetlenül nem nekem kell, hogy tettszen, úgyhogy ha te jól érzed magad ott, akkor ne kérdezz hülyeségeket.. :)

Az én szobám speciel rózsaszín, tele van plüssökkel, a falon szinte alig van üres hely a képektől, feliratoktól, dekorációktól, poszterektől stb. És 18 vagyok én is. Úgyhogy mindenkinek más tetszik... :)

2015. ápr. 8. 18:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Töröltem a képeket.
2015. ápr. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!