Te most komolyan feltetted a szobád képeit? Mi a frásznak? Szeretnéd, ha kipakolnák a házad?
2015. ápr. 8. 11:58
2/18 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy kifognak minket pakolni emiatt.
2015. ápr. 8. 11:59
3/18 anonim válasza:
Az ágyban van hely kettőnek is.
2015. ápr. 8. 12:00
4/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, fiú vagy ez biztos, az ágyad alapján vagy a maci és nyusziból 10-13évesre tippelnék,de mivel látszik,hogy elballagtál így nyilván több vagy, fiú létedre szép rendet tartasz! Szerintem 15-17éves lehetsz!
A szobád nem gyerekes, inkább fiatal felnőttes.
2015. ápr. 8. 12:01
5/18 anonim válasza:
A fal meg a bútorok egyáltalán nem illik össze, meg olyan semmi extra az egész. Anyagilag nyilván nem álltok rosszul, ez abszolút látszik, de ízlésesebben is meg lehetne oldani.
Pozitívum, hogy rend van és tisztaság. Kb 14-15-re tippellek.
2015. ápr. 8. 12:03
6/18 anonim válasza:
Plüssfigurák alkohollal ... szerintem vagy a plüssöket raktad még oda,vagy az alkoholt cipelted át a másik helységből,hogy ne lehessen eldönteni.
2015. ápr. 8. 12:04
7/18 anonim válasza:
14-16, nekem tetszik. nem gyerekes.
2015. ápr. 8. 12:04
8/18 anonim válasza:
Az első egy-két képből lejött, hogy fiú vagy és legalább 10. Aztán láttam a piákat a szekrény tetején, ebből következik, hogy legalább 15, de mivel a kis macik arra is utalhatnak, hogy középsuliból, sőt, akár fősulibóp is ballaghattál, ezért a korod akár lehet 24 is. A számítógép, telefon is arra utal, hogy min 10 éves vagy. De inkább 15-24 között. Általában az ilyen talárban lévő kismacikat fősulis-egyetemes ballagásra adják, de legalább az érettségis ballagásra, tehát a min korod így 18. Bútorzatod kábé így jó is, ha ennél idősebb vagy, akkor kicsit "gyerekes", de mivel erősen gyanús, hogy még otthon élsz, így símán kihúzható ezzel a bútorral, amíg el nem költözöl pár év múlva.
2015. ápr. 8. 12:08
9/18 anonim válasza:
Szerintem olyan 14-16 lehetsz, de csak mert láttam a ballagási plüssödet :) Nekem kicsit gyerekes ezzel a zöld fallal és a plüssállatokkal/kutyás (ha jól láttam), de lehet, hogy csak azért, mert 27 éves vagyok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!