Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem csesz le anyukám? 15L

Miért nem csesz le anyukám? 15L

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit régóta ismerek, de az egész családom gyűlőli. Én vonzódok hozzá, bár rengeteg olyan dolgot tett ami miatt az ellenkezőjét kéne tennem. Néha-néha szoktam vele találkozni, általában este 8-9 óra körül. Azt szoktam hazudni anyukámnak, hogy a barátnőmmel találkozok, de alig akar elengedni mert szerinte ez már késő meg mostanában azért elég hideg van. Végül mindig elenged. Amikor hazamegyek úgy elmondanám neki hogy igazából a fiúval találkoztam,meg hogy miket csináltunk (ennek lehet nem örülne), de általában csak 2-3 nap múlva vallom be hogy nem is a barátnőmmel találkoztam hanem a fiúval. Sosem csesz le, mindig poénból mondja hogy "mindjárt nyakonváglak" de ennyi. Miért van ez ha egyszer ki nem állhatja a fiút?
2015. ápr. 7. 19:30
 1/5 anonim válasza:
100%
Mert szeret!
2015. ápr. 7. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tudja, hogy ha elkezdene ordítani, sopánkodni, fenyegetni, akkor már csak azért is csinálnád, amit csinálsz, sőt, tán még valami nagyobb hülyeségbe is belemennél – és esélyes, hogy többet be sem vallanád.

Tudom, hogy a te szemszögedből nézve fura, de minden szülő volt kamasz, és a legtöbben hasonlóan élték meg ezt az időszakot, mint a gyerekeik. Így visszanézve azt is tudják, hogy elmúlnak a nagy fellángolások.

2015. ápr. 8. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mert kikurt jofej :D örülj neki h ilyen anyukád van!!
2015. ápr. 9. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem örülj neki
2015. ápr. 10. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet azt hiszi direkt csak hergelni akarod.
2015. ápr. 11. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!