Anyukám írhat felmentést tesiből?
Figyelt kérdés
1 hete elestem és megütöttem a lábamat, de csak akkor fáj ha futni, gimnasztikázni vagy ilyen nehezebb gyakorlatokat kell csinálni. Szerintem zúzódás lehet, de a tanár elfogadja ha anyukám ír felmentést?2015. jan. 21. 14:23
1/9 anonim válasza:
Nálunk anno általánosban elfogadták. Középsuliban nem. Szerintem nem köteles elfogadni, inkább menj el orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod, hogy a tesitanárod elfogadja-e, nem tudom, hogy ez központilag szabályozva van vagy nincs. Nekem elfogadták általánosban és gimiben is :)
3/9 anonim válasza:
Hivatalosan nem, de ha te nem vagy egy lógós fajta, a tesitanár pedig nem vaskalapos szabálymániás, akkor egy jófej tesitanár 1-2 ilyet elfogad egy tanévben.
4/9 A kérdező kommentje:
de 1-szer már volt olyan hogy 1 hónapig fel voltam mentve(ujjtörés és inszalagszakadás miatt)
2015. jan. 21. 16:06
5/9 anonim válasza:
Egyszerre csak egy napot, ha több napot, akkor orvosi kell.
6/9 anonim válasza:
Ez a tanártól függ, van, aki elfogadja, de van, aki nem.
7/9 anonim válasza:
Ha nem fogadja el, akkor se aggódj, nem kötelezhet arra hogy fájó lábbal csináld amit ő éppen kitalál.
8/9 anonim válasza:
A szülő a gondviselőd, szóval államilag felhatalmazott, hogy igazolásokat adjon neked addig amíg ezt normál kereteken belül és egy bizonyos mennyiségig csinálja.
Nekem elfogadták mindig. Ha pedig nem fogadja el akkor sem kötelezhet rá. Attól, hogy azt mondja: "Már pedig menj átöltözni, állj be a tornasorba" még nem vagy kötelező engedelmeskedni. Erőszakkal kényszeríteni pedig senki nem fog.
9/9 anonim válasza:
Így van, köteles elfogadni. Te pedig nem vagy köteles azt csinálni amit mond. Ha hasba dob egy medicinlabdával, meg feljelented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!