Pszichológiai betegség miatt adnak tesiből felmentést?
Figyelt kérdés
(pl anorexia , de akár súlyosabb miatt is) ?
a másik kérdés meg az, hogy ha sokszor fáj a térdem és elmegyek vele orvoshoz szerezhetek felmentést?
2011. ápr. 6. 20:34
1/9 anonim válasza:
max beutal gyógytornára szerintem illetve javasolhatja a könnyített tesit.
2011. ápr. 6. 20:40
2/9 anonim válasza:
Ha testi,szervi "elváltozásaid",betegséged van akkor kapsz felmentést,de ha pszichológiai gondod van azért nem,arra kifejezetten jó a sport,mint feszültséglevezetésnek is :-)!
2011. ápr. 6. 20:44
3/9 anonim válasza:
én voltam anorexiás és a pszichiáter azt mondta,hogy eltilthatnak a tesitől meg mindenféle mozgástól.
szerencsére ez nem következett be,mert meggyógyultam.
ne ilyesmivel akarj felmentést szerezni.
ha fáj a térded akkor menj el orvoshoz,de valószínűleg csak gyógytesit,úszást javasol.
2011. ápr. 6. 20:44
4/9 anonim válasza:
Pszichológiai betegség nincs, azt pszichiátriainak hívják és mindnél javasolják a testmozgás valamilyen formáját. A térded miatt nem fog felmenteni, max a térdet kímélő tornát és gyógytornát javasol. Miért nem akarsz tornázni?
2011. ápr. 6. 20:49
5/9 A kérdező kommentje:
Anorexiás vagyok, holnap megyek ilyen tanácsadás félére és kíváncsi voltam, hogy így kaphatnék-e felmentést, meg a térdem is fáj, a tesit meg utálom úgyhogy gondoltam egy próbát megér :) hozzuk ki a legjobbat a helyzetből
2011. ápr. 6. 20:58
6/9 anonim válasza:
Az anorexiások amellett hogy nem esznek, minden lehetőséget megragadnak a kalória égetésre, így rengeteget sportolnak...
2011. ápr. 6. 21:06
7/9 anonim válasza:
21:06-os ez nem egészen így van... Attól függ, kinél miért alakul ki az evés zavar. Nem mindenkinél azért, mert túlsúlyosnak gondolja magát!
De a kérdésre válaszolva, orvos függő, beteg függő, hogy javasolt vagy ellenjavallt-e a mozgás.
2011. ápr. 7. 00:16
8/9 anonim válasza:
Tuti recept.
2011. ápr. 7. 19:03
9/9 anonim válasza:
én vagyok aki írtam,hogy voltam anorexiás.
maga a betegség miatt nyilván nem fognak felmenteni,de ha a súlyod sajnos olyan mértékben csökken akkor ahogy írtam eltilthatnak mindenféle mozgástól.
de ne apellálj erre,igyekezz meggyógyulni,ha rendesen fogsz enni a térdet sem fog fájni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!