Mindenkinek ilyen sok dolgot 'hozott a nyuszi'?
Szinte minden osztálytársam kirakta FB-re hogy mit kapot Húsvétra. Rengeteg csokit, könyvet, ruhát, elmentek valahova stb.
Én kaptam egy felsőt és egy csokit. Úgy gondolom Húsvét nem az ajándékozásról szól, de ilyenkor kicsit irigy leszek.
Más is nagyon sok mindent kapot?
14/L
Jézus mennybemenetelét Pünkösdkor ünnepeljük.
Én nem vagyok nagy híve ilyenkor az ajándékozásnak, de 4 helyről kapnak a gyerekek apróságokat, úgy meg azért összejön ez-az (pláne hogy a csoki az eléggé tiltólistás nálunk, az meg sajnos senkinek nem jut eszébe hogy a gyerekek mennyire örülnének egy igazi tojásnak is :) ). A pénz ajándékozás különösen irritál, de ráhagyom anyósékra (2000Ft fejenként, alsós gyerekekről van szó).
Kedves #15 és #21: Kicsit késve, de válaszolok. :)
Mint azt előttem említették, Jézus mennybemenetelét pünkösdkor ünnepeljük, a 40 napos böjt pedig Jézus böjtje a sivatagban. Jézus amúgy 50 napig maradt húsvét után. Ez is csak egy vélemény. :)
Bocsánat az OFF-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!