Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mindenkinek ilyen sok dolgot...

Mindenkinek ilyen sok dolgot 'hozott a nyuszi'?

Figyelt kérdés

Szinte minden osztálytársam kirakta FB-re hogy mit kapot Húsvétra. Rengeteg csokit, könyvet, ruhát, elmentek valahova stb.

Én kaptam egy felsőt és egy csokit. Úgy gondolom Húsvét nem az ajándékozásról szól, de ilyenkor kicsit irigy leszek.

Más is nagyon sok mindent kapot?

14/L

2015. ápr. 7. 17:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
a feltamadast kovetoen 40 napig maradt a foldon es utana ment a mennybe, ( a Hiszek egy is megemliti hogy az atya Isten jobbjan ul) mellesleg ezert van a 40 napos bojti idoszak megsugom...nem szerernek.vallasi kerdest csinalni csak elmondtam a velemenyem ahogy ti is...ha nem tetszik ez van.
2015. ápr. 8. 20:33
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A húsvét nem az ajándékozásról szól... Én kaptam egy darab csokinyulat, meg 10000 forintot... De ebből 5000 azért van, mert egyetlen lányunoka vagyok 3 srác mellé, a Nagymamám meg nem akar locsolkodásnál diszkriminálni. :D
2015. ápr. 9. 00:23
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

Jézus mennybemenetelét Pünkösdkor ünnepeljük.

Én nem vagyok nagy híve ilyenkor az ajándékozásnak, de 4 helyről kapnak a gyerekek apróságokat, úgy meg azért összejön ez-az (pláne hogy a csoki az eléggé tiltólistás nálunk, az meg sajnos senkinek nem jut eszébe hogy a gyerekek mennyire örülnének egy igazi tojásnak is :) ). A pénz ajándékozás különösen irritál, de ráhagyom anyósékra (2000Ft fejenként, alsós gyerekekről van szó).

2015. ápr. 9. 20:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Ja én is csodálkoztam,hogy barátnőm is villog itt a táskával meg a cipővel, hogy "hozta a nyuszi". Mondom öhm... Nagyon örülök neki, nem tudom te miért kapsz húsvétra bármit is. Még a csoki az úgy érthető.
2015. ápr. 10. 19:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves #15 és #21: Kicsit késve, de válaszolok. :)

Mint azt előttem említették, Jézus mennybemenetelét pünkösdkor ünnepeljük, a 40 napos böjt pedig Jézus böjtje a sivatagban. Jézus amúgy 50 napig maradt húsvét után. Ez is csak egy vélemény. :)

Bocsánat az OFF-ért.

2015. ápr. 29. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!